• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Έτοιμοι να παλέψουμε για την 8αδα!
Μειώσαμε τη διαφορά και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό
Νέα 25/02/2015 - 10:02

Ο Aleix Espargaro θεωρεί ότι με την Suzuki του είναι σε θέση να παλέψει για μια θέση μέσα στην οχτάδα. Ο Ισπανός άσος ήταν ένατος τη χτεσινή ημέρα, έχοντας στη διάθεσή του έναν λίγο πιο δυνατό κινητήρα, που του έδωσε μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

«Μέρα με την ημέρα μειώνουμε τη διαφορά με τους πρώτους και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Βελτιωνόμαστε και αυτό φαίνεται από τη μικρή προσομοίωση που δοκιμάσαμε», σχολίασε ο Aleix Espargaro.

 

«Έχουμε κάτι καλύτερο από το προηγούμενο τεστ, όχι τόσο μεγάλο αλλά είναι ένα καλό βήμα, ενώ παράλληλα έχω μάθει καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα. Εδώ όλοι είναι κοντά, αλλά κι εγώ είμαι γρηγορότερος και νιώθω ότι έχουμε βελτιωθεί».

 

«Βασικά ο κινητήρας είναι ο ίδιος με μια μικρή διαφορά που μας δίνει παραπάνω τελική, ενώ είμαστε καλύτεροι και στην επιτάχυνση. Χρειαζόμαστε όμως κι άλλη δύναμη και αυτό είναι το μεγάλο μας θέμα. Περιμένουμε, αλλά πρέπει να δείξουμε υπομονή».

 

Ο Espargaro δοκίμασε κι ένα καινούργιο πλαίσιο της Suzuki χτες, ενώ παράλληλα συνέχισε να προσαρμόζει το οδηγικό του στυλ πάνω στην GSX-RR.

 

«Δοκιμάσαμε κανα δυο διαφορετικά πλαίσια. Το ένα δούλεψε, αλλά το άλλο όχι. Το θέμα είναι ότι είναι μικρή κι εγώ ψηλός, αλλά νομίζω ότι βρήκαμε αυτό που δουλεύει. Στις δεξιές πρέπει να πλαγιάζω περισσότερο το σώμα μου για να βοηθάω τη μοτοσυκλέτα να στρίβει».

 

«Το προσπαθώ, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα διότι πρέπει παράλληλα να αλλάξεις και την ισορροπία της μοτοσυκλέτας. Τη βοηθάει πάντως πολύ και κι έχουμε κάνει καλά βήματα για να κατανοήσουμε πως πρέπει να το κάνουμε για το MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα