• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο Jakub Smrz παίρνει την Superpole!
O 26χρονος οδηγός που στο παρελθόν διακρίθηκε στα 125 και τα 250cc των ΜotoGP, έκανε ένα εκπληκτικό γύρο
Νέα 20/06/2009 - 15:35

Ο Τσέχος JakubSmrz με την Ducati 1098R της ομάδας Guandalini, έσπασε το σερί του Αμερικανού BenSpies που ήταν ακαταμάχητος στη διαδικασία της Superpole. O 26χρονος οδηγός που στο παρελθόν διακρίθηκε στα 125 και τα 250cc των ΜotoGP, έκανε ένα εκπληκτικό γύρο με τα νέα μαλακά λάστιχα της Pirelli που είχαν όλοι οι οδηγοί στη διάθεσή τους από αυτόν τον αγώνα και διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτερου γύρου πίστας με 1:35.993 που είχε από πέρυσι ο TroyCorser, σημειώνοντας χρόνο στο 1:35.435!

Χαμόγελα για την Superpole
Χαμόγελα για την Superpole

 

Πίσω του βρέθηκε ο Βρετανός JonathanRea με Honda και χρόνο 1:35.609, μπροστά από τον Spies και την Yamaha του που ακολούθησαν με 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης έκλεισε ο Ιταλός MichelFabrizio με την εργοστασιακή Ducati και χρόνο 1:35.811.

 

Στην 2η σειρά οι Checa, Byrne, Haga, Kiyonari, ενώ στην 3η σειρά έμεινε ο Biaggi, παρέα με τους Haslam, Nieto, Corser, Nakano.

 

OLeonHaslam με την StiggyHonda του πέτυχε την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα με 255 χλμ/ώρα, 4 περισσότερα από αυτά της Ducati του Fabrizio. Όπως μάθαμε από τη φιλοξενία μας στην ομάδα, ο αρχιμηχανικός της είναι πολύ καλός στην εξέλιξη των κινητήρων και είναι αυτός που δίνει το κάτι παραπάνω, ακόμη και σε σχέση με την πρώτη ομάδα της Honda την Ten Κate που έχει την εργοστασιακή υποστήριξη. Στην ομάδα αυτή αγωνίζεται και ο JohnHopkins ο οποίος αύριο το πρωί θα αποφασίσει μετά το ζέσταμα, για το αν θα συμμετάσχει στον αγώνα, αφού σήμερα οι πόνοι του από τον τραυματισμό ήταν σχεδόν αφόρητοι.

 

 

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: H βροχή θα αλλάξει τα δεδομένα

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Συνέντευξη Shinya Nakano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα