• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 Ημέρα 2: Οι τελικοί χρόνοι
Ο Iannone στην τριάδα, πρώτος ο Marquez, 6ος ο Rossi
Νέα 24/02/2015 - 13:00

Ο Marc Marquez, με χρόνο 1:59.844, ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία τα χτεσινά προβλήματα με τα μπροστινά φρένα.

 

Ο Ισπανός, μαζί με τον Jorge Lorenzo, ήταν οι μόνοι που έπεσαν κάτω από το όριο των δυο λεπτών σήμερα.

 

Ο Lorenzo έκανε χρόνο 58 χιλιοστά πάνω από τον αντίπαλό του, δοκιμάζοντας για δεύτερη ημέρα το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha. Οι χρόνοι δεν άλλαξαν τις τελευταίες ώρες, με μόνη εξαίρεση τον Andrea Iannone ο οποίος κατάφερε να ανεβάσει την GP15 στην 3η θέση, δυο δέκατα πίσω από την πρώτη θέση.

 

Έτσι, ο Ιταλός άφησε τέταρτο τον Andrea Dovizioso, με τον Dani Pedrosa να ακολουθεί στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi που ολοκλήρωσε τη δεύτερη ημέρα στην έκτη θέση.

 

Οι 13 πρώτοι αναβάτες έχουν διαφορά από την κορυφή κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία, που ολοκληρώνονται την Πέμπτη με τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας να δοκιμάζουν τα ελαστικά της Michelin.

 

Πάντως, όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι αναβάτες της Repsol Honda δεν θα προβούν σε δηλώσεις μετά τις δοκιμές της Πέμπτης - βάσει συμφωνίας με την Bridgestone που παραμένει η μονομάρκα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν - κάτι το οποίο μάλλον θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι οδηγοί. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 2: Πρώτο χρόνο ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτος με την απόδοσή του ο A.Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα