• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος με το seamless ο Dall’Igna!
Το βελτιώσαμε πέρυσι και θα μείνουμε μ’ αυτό φέτος
Νέα 24/02/2015 - 11:37

Ένα από τα ελάχιστα που δεν επανασχεδίασε στην GP15 ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gidi DallIgna, είναι το κιβώτιο ταχυτήτων. Και αυτό είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει στο κοντινό μέλλον.

 

Χτες ήταν η ημέρα που η ολοκαίνουργια GP15 έκανε το ντεμπούτο της μέσα στην πίστα, την ώρα που στην αντίπαλη ομάδα της Yamaha δοκίμαζαν το δικό τους full seamless κιβώτιο.

 

Φυσικά και η Ducati χρησιμοποιεί το δικό της seamless κιβώτιο, με τον Gigi DallIgna να μην δείχνει διατεθειμένος να φέρει κάποια αναβάθμιση γι’ αυτό τη φετινή σεζόν.

 

«Όχι, δεν νομίζω. Θα θέλαμε, από ηλεκτρονικής πλευράς, να βελτιώσουμε τη στρατηγική μας στις αλλαγές ταχύτητας. Ωστόσο δεν θέλω ν’ αλλάξω τίποτα στο κιβώτιο. Το βελτιώσαμε πέρυσι και θα μείνουμε μ’ αυτό για το 2015», εξήγησε.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι το seamless κιβώτιο της Ducati είναι seamless στα ανεβάσματα και κατεβάσματα από την πρώτη ως την πέμπτη ταχύτητα και όχι από την πέμπτη στην έκτη.

 

Οι εργοστασιακές Honda και Yamaha έχουν πλήρες seamless κιβώτιο σε ανεβάσματα και κατεβάσματα, από την πρώτη ως την έκτη ταχύτητα.

Επόμενο άρθρο »

Έκπληκτος με την απόδοσή του ο A.Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ένιωθα καλά από την αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA