• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημέρα 3
Honda και Quartararo έκλεψαν την παράσταση!
Νέα 20/02/2015 - 14:15

Η απόδοση του Fabio Quartararo μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε σε όσους γνωρίζουν από κοντά τον νεαρό Γάλλο. Ο τρομερός αυτός αναβάτης κυριάρχησε στην πίστα της Jerez, κατεβάζοντας κι άλλο το χρόνο του την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

Ο οδηγός της Estrella Galicia κατάφερε να γράψει το φοβερό 1:45.580, ένα χρόνο δηλαδή πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο κάτω από τον περσινό χρόνο που χάριζε την pole position στον Jack Miller!

 

Ωστόσο ο Quartararo δεν ήταν ο μοναδικός που έπεσε στο όριο του 1:45. Ένας ακόμα καταπληκτικός αναβάτης, ο Jorge Martin (Πρωταθλητής στο Red Bull Rookies Cup) έγραψε 1:45.593 χτες και με την Mahindra του λίγο έλειψε να πάρει την πρώτη θέση!

 

Επιπρόσθετα και ο Danny Kent κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:45 και πιο συγκεκριμένα: 1:45.964.

 

Η θερμοκρασία την τρίτη ημέρα ήταν ιδανική και ο ρυθμός των αναβατών της Moto3 ήταν καταπληκτικός, ιδίως προς το μεσημέρι. Οι ομάδες έφυγαν από την ισπανική πίστα έχοντας μαζέψει πολύτιμα δεδομένα για την επερχόμενη σεζόν.

 

Οι Quartararo και Navarro δούλεψαν κυρίως με την ανάρτηση, ενώ στην Mahindra ο Martin και οι ομόσταυλοί του (Guevara, Bagnaia) δοκίμαζαν διαφορετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο.

 

Το αξιοσημείωτο μετά το τέλος των δοκιμών στην Jerez, ήταν ότι η κυρίαρχη τα προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία KTM, είχε μόλις μια μοτοσυκλέτα της στην πρώτη δεκάδα!

 

Η Moto3 θα επιστρέψει στις πίστες στις 17 Μαρτίου για το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν, το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι στην πίστα της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Δυσκολεύομαι ακόμα...

« Προηγούμενο άρθρο

Ο νέος τιμοκατάλογος της SYM για το 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα