• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: 19 οδηγοί στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Οι σημερινές δοκιμές είναι κρίσιμες, καθώς η πρόβλεψη μιλάει για βροχή για αύριο
Νέα 19/06/2009 - 17:52

Με τον Ιταλό MichelFabrizio να σημειώνει στο τέλος των πρώτων Κατατακτήριων Δοκιμών τον καλύτερο χρόνο με 1:37.016, ξεκίνησε η πρώτη μάχη για την πρόκριση των 20 πρώτων στη διαδικασία της «Superpole» που θα αρχίσει αύριο το απόγευμα στις 4 ώρα Ελλάδος. Οι σημερινές δοκιμές είναι κρίσιμες, καθώς η πρόβλεψη μιλάει για βροχή για αύριο, γεγονός που σημαίνει ότι σε τέτοια περίπτωση δεν θα βελτιωθούν οι χρόνοι και οι 19 πρώτοι που βρίσκονται στο ίδιο δευτερόλεπτο, μαζί με τον 20οJamieHacking θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την ιδιαίτερη αυτή διαδικασία που έχει τρία στάδια, με τους 16 ταχύτερους να συνεχίζουν στο 2ο και τους 8 πιο γρήγορους να δίνουν τη μάχη για τις θέσεις στις δύο πρώτες σειρές της εκκίνησης.

Ο Νakano πρώτη Aprilia, μέσα στην Ιταλία
Ο Νakano πρώτη Aprilia, μέσα στην Ιταλία

Ο «συνήθης ύποπτος» BenSpies και η Yamaha του, σημείωσαν τον πρώτο χρόνο μέχρι το τελευταίο 5λεπτο, όταν τον πέρασε η Ducati. Ο Αμερικανός και αυτήν την πίστα την έχει δει μόνο στα σχετικά ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Ο YukioKagayama έφερε την Suzuki στην 3η θέση, μπροστά από την Honda του JonathanRea, με την Kawasaki του BrocParkes να συμπληρώνει στην πεντάδα, πέντε διαφορετικές μοτοσυκλέτες! Οι άλλες δύο νέες μάρκες που συμμετέχουν φέτος στα WSBK, οι BMW και Aprilia, βρέθηκαν στις θέσεις 10 και 11 με τους TroyCorser και ShinyaNakano αντίστοιχα.

Ο Hopkins μιλάει με τον μάνατζερ της ομάδας Stiggy
Ο Hopkins μιλάει με τον μάνατζερ της ομάδας Stiggy

Ο προηγούμενος στη βαθμολογία NoriyukiHaga με την Ducati του, βρέθηκαν στην 8η θέση ανάμεσα από τις Honda των Carlos Checa και LeonHaslam.

Ο MaxBiaggi που είναι ο ήρωας των Ιταλών με Ιταλική μοτοσυκλέτα, βρέθηκε αρκετά πιο πίσω στην 16η θέση.

Ο JohnHopkins με την Honda της ομάδας Stiggy, επέστρεψε στη δράση με πολλούς πόνους από τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του και έμεινε στην 26η θέση 1.8’’ πίσω από το χρόνο του Fabrizio.

 

O Corser ετοιμάζεται στα πιτς της BMW
O Corser ετοιμάζεται στα πιτς της BMW
Ron και Leon Haslam (πατέρας και γιός) στην Stiggy Honda
Ron και Leon Haslam (πατέρας και γιός) στην Stiggy Honda

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Συνέντευξη John Hopkins

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Άρχισε η δράση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα