• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Το πάθος τους με κέρδισε!
Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην CWM-LCR Honda
Νέα 19/02/2015 - 11:47

Από την πέμπτη θέση το 2013, τα τρία βάθρα, τον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη και τους 188 βαθμούς, ο Cal Crutchlow «προσγειώθηκε» μάλλον απότομα στην 13η πέρυσι, με ένα βάθρο και 74 μόλις βαθμούς στο ενεργητικό του.

 

Η πρώτη του (και μοναδική μέχρι στιγμής) χρονιά ως εργοστασιακός αναβάτης στην ομάδα της Ducati, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο Βρετανός άσος αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να περάσει στην «αγκαλιά» της CWM-LCR Honda!

 

Ο Crutchlow ελπίζει ότι αυτή η αλλαγή θα αναπτερώσει τις ελπίδες του και θα του δώσει το κίνητρο να παλέψει για τις πρώτες θέσεις, έχοντας ως αρωγό τόσο το πάθος για επιτυχία από την ομάδα, όσο και την εργοστασιακή RC213V της Honda!

 

«Πήρα την απόφαση να έρθω στην CWM-LCR Honda, όταν κάθισα και συζήτησα με τον Lucio και τον Anthony και είδα το πάθος που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι», αποκάλυψε στη χτεσινή παρουσίαση της ομάδας στο Λονδίνο, ο Cal Crutchlow.

 

«Ήξερα ότι ήθελα να επιστρέψω σε μια κατάσταση όπου θα μπορούσα να παλέψω για βάθρα σε σταθερή βάση, δίνοντας μάχη για να βγω ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης και κερδίζοντας - όταν και όποτε μπορούσα - τους εργοστασιακούς οδηγούς».

 

«Ως εκ τούτου, το πάθος κι ο δυναμισμός των δυο εταιρειών, της CWM και της LCR, ευελπιστώ ότι θα με φέρουν και πάλι στο προσκήνιο. Τελείωσα καλά το 2014 κι ελπίζω ότι θα συνεχίσω κατ’ αυτόν τον τρόπο και το 2015».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2016: Έξυπνος συμβιβασμός!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα