• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της CWM-LCR Honda!
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την ομάδα
Νέα 19/02/2015 - 06:13

Την Τετάρτη αργά το βράδυ, στο Λονδίνο, οι Cal Crutchlow και Jack Miller παρουσίασαν τις μοτοσυκλέτες της CWM-LCR Honda, με τις οποίες θα αγωνίζονται στο MotoGP το 2015!        

 

Προτού οι δυο τους βρεθούν και πάλι στην πίστα της Μαλαισίας, για το δεύτερο επίσημο τεστ της χρονιάς, ταξίδευσαν μέχρι την Αγγλία για να δώσουν το παρόν στην παρουσίαση της ομάδας, δίπλα στον Lucio Cecchinello και το νέο μεγάλο χορηγό της LCR, την CWM FX με επικεφαλής τον Αντώνη Κωνσταντίνου.

 

Η ομάδα θα γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια της στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και - για πρώτη φορά στην ιστορία της - θα κατέβει στις πίστες με δυο αναβάτες, δυο εξαιρετικά ταλαντούχους πιλότους: τον Cal Crutchlow, πάνω στην εργοστασιακή RC213V και τον Jack Miller πάνω στην OPEN RC213V-RS.

 

«Η συνεργασία μας με την LCR Honda δυναμώνει όλο και περισσότερο και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ξεκινάμε τη φετινή σεζόν ως ο κύριος χορηγός της νέας, μεγαλύτερης και ισχυρότερης CWM-LCR Honda», σχολίασε με ενθουσιασμό ο Αντώνης Κωνσταντίνου, CEO της CWM World.

 

«Με δυο νέες μοτοσυκλέτες, δυο καινούργιους και καταπληκτικούς αναβάτες και τη συνεχή αφοσίωση της ομάδας με επικεφαλής τον Lucio Cecchinello, πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι άκρως συναρπαστική και ανυπομονούμε να ξεκινήσει!»

 

Από την πλευρά του, ο Lucio Cecchinello πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή της καριέρας μου, το να δουλεύω δίπλα με το HRC, με τον Cal που είναι ένας ανταγωνιστικός αναβάτης, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να είναι στην κορυφή και τον Jack που αντιπροσωπεύει το μέλλον».

Lucio Cecchinello και Αντώνης Κωνσταντίνου
Lucio Cecchinello και Αντώνης Κωνσταντίνου

 

«Έχουμε την υποστήριξη και μιας σημαντικής εταιρείας, όπως είναι η CWM FX, δίπλα στους υπόλοιπους χορηγούς μας και αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια φανταστική πρόκληση για εμένα. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταμείψω με αποτελέσματα όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το project».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Behind The Scenes: Suzuki 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα