• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», ο Rea!
Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο!
Νέα 18/02/2015 - 14:49

Ο Jonathan Rea ισχυρίζεται ότι είναι στην καλύτερη δυνατή θέση, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν στα SBK, η οποία θα βρει τον Βρετανό να αγωνίζεται με τα χρώματα της Kawasaki.

 

Ο Rea, ο οποίος μετά από έξι χρόνια στην Ten Kate Honda έκανε το βήμα για την Kawasaki, πέτυχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στο πρόσφατο τεστ των SBK στο Phillip Island.

 

Παρά τον πολύ καλό του χρόνο, που τον άφησε λίγο πίσω από τον Alex Lowes, o Rea δηλώνει ικανοποιημένος με την προετοιμασία του έχοντας ρίξει το βάρος του κυρίως στο ρυθμό αγώνα.

 

«Είμαι χαρούμενος που φτάνω στο αγωνιστικό Σ/Κ έτσι, αν και ακόμα έχουμε μερικά πράγματα να κοιτάξουμε. Είναι κάπως άγνωστο το τοπίο κι έτσι απλά δουλεύω με τα παιδιά στη μοτοσυκλέτα και κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγοροι στους 20 γύρους».

 

«Έκανα προσομοίωση αγώνα την τελευταία ημέρα κι έμεινα στους περισσότερους γύρους στο 1:31. Δεν ξέρω πόσο ανταγωνιστικό θα είναι αυτό, αλλά είναι μια αρχή. Κάναμε όσες δοκιμές μπορούσαμε κι έτσι είμαι χαρούμενος που έρχεται το αγωνιστικό Σ/Κ».

 

«Υπάρχει προσμονή κι ενθουσιασμός, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο. Ανυπομονώ να σβήσουν τα φώτα την ημέρα του αγώνα. Οπωσδήποτε είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την αρχή της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτο: Επιστρέφει ο Bayliss!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα