• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Ανακτώντας εμπιστοσύνη!
Σε δεύτερη μοίρα οι χρόνοι στο Phillip Island
Νέα 18/02/2015 - 12:56

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος των δοκιμών των SBK στο Phillip Island, τονίζοντας ότι οι χρόνοι ήρθαν σε δεύτερη μοίρα.

 

Ο Γάλλος δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στο πρόσφατο τεστ, καθώς έπρεπε να μπει στην πίστα με πόνους στην πλάτη και στον αστράγαλο, μετά το ατύχημα που είχε στην Jerez.

 

Μετά την πτώση του στην Ισπανία, ο Guintoli επέστρεψε στις πίστες στην Αυστραλία έχοντας λίγο χρόνο πάνω στην καινούργια του μοτοσυκλέτα (Pata Honda).

 

Ως εκ τούτου, πρώτο του μέλημα στο Phillip Island ήταν να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του πάνω στη μοτοσυκλέτα, χωρίς να κοιτάζει τους χρόνους. Αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε εκτός δεκάδας.

 

«Δουλεύουμε σκληρά και πραγματικά νιώθω ωραία αν και είμαστε χαμηλά σε χρόνους», σχολίασε ο Guintoli που είχε ακόμα μια πτώση σήμερα, προς το τέλος της ημέρας.

 

«Ήταν σημαντικό που πήρα χρόνο εδώ, κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο τεστ κι έτσι πέρασε ο χειμώνας χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο μέσα στην πίστα. Έχασα την ευκαιρία στην Jerez κι έπρεπε να ανακτήσω εμπιστοσύνη μετά την πτώση».

 

«Είχα και μια μικρή πτώση σήμερα, η οποία υπό μια έννοια ήταν καλή καθώς με ξύπνησε στο τέλος της δεύτερης ημέρας».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ομιχλώδες τοπίο με την ενιαία ECU

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα