• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati αποκαλύπτει τη νέα GP15!
Τη μοτοσυκλέτα με την οποία θα απειλήσουν Honda-Yamaha
Νέα 16/02/2015 - 15:35

Η Ducati αποκάλυψε την ολοκαίνουργια Desmosedici GP15, τη μοτοσυκλέτα με την οποία ελπίζει να απειλήσει μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τις Honda και τις Yamaha.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα είναι αποκλειστικό δημιούργημα και «παιδί» του Gigi DallIgna, του επικεφαλής του Ducati Corse που ήρθε στην ομάδα στα τέλη του 2013.

 

Μετά από τρεις εκδόσεις της προηγούμενης GP14, o DallIgna παρουσίασε τη νέα GP15, με την οποία θα δούμε τους Dovizioso και Iannone στο επόμενο τεστ της Sepang στις 23 του μήνα.

 

Οι ελπίδες όλων των Ducatisti είναι να αποτελέσει η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα το εφαλτήριο για νίκες στο MotoGP, νίκες που για τελευταία φορά πανηγύρισαν οι κόκκινοι το 2010 με τον Casey Stoner στο Phillip Island.

 

Τα επόμενα χρόνια μπορεί να μην απέδωσαν τα αναμενόμενα - παρά τα ηχηρά ονόματα που πέρασαν από το γκαράζ της ομάδας, όπως αυτό του θρύλου Valentino Rossi - ωστόσο η αναγέννηση της Ducati άρχισε να γίνεται ολοφάνερη από την περσινή σεζόν.

 

Με την πολύτιμη καθοδήγηση του Gigi DallIgna - ο οποίος πήρε τη θέση του Γερμανού Berhnard Gobmeier - η Ducati πήρε την πρώτη της pole position μετά από τέσσερα χρόνια πέρυσι (με τον Dovi), μια επιτυχία που ήρθε μετά τα δυο βάθρα του Ιταλού σε Austin και Assen.

 

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Cal Crutchlow, ο πρώην αναβάτης των κόκκινων, στην πίστα της Aragon.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μπορούμε και το Πρωτάθλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Test Phillip Island: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα