• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Στόχος μου να νικάω τον Crutchlow!
Μετά θα είναι να πιάσω τις Honda των Marquez-Pedrosa!
Νέα 16/02/2015 - 11:03

Ο φετινός στόχος για τον Scott Redding είναι ξεκάθαρος: να επικρατεί στις μάχες που θα δίνει με τον συμπατριώτη του Cal Crutchlow, καθώς οι δυο τους θα αγωνίζονται με την εργοστασιακή RC213V στο νέο Πρωτάθλημα.

 

«Πρωταρχικός μου στόχος είναι να κερδίζω τον Crutchlow και αυτό διότι είναι σε Honda όπως κι εγώ», τονίζει ο Redding, ο οποίος επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, την Marc VDS, αλλά αυτή τη φορά στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

«Πήγε σε δορυφορική Honda, όπως κι εγώ, αλλά έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα με τα ελαστικά και με τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες κι έτσι θα είναι πρόκληση για εμένα να τον προλάβω. Μετά ο στόχος θα είναι να πιάσω τις άλλες Honda, των Marquez και Pedrosa».

 

«Θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστώ απευθείας με τον Valentino ή τον Jorge, διότι η Yamaha έχει καλύτερη παρουσία σε κάποιες πίστες, αλλά ο πρωταρχικός μου στόχος είναι ο Crutchlow».

 

Γεγονός είναι ότι ο Crutchlow θα έχει το πλεονέκτημα, τουλάχιστον στους πρώτους αγώνες της σεζόν, καθώς όπως τόνισε και ο Redding έχει μεγαλύτερη εμπειρία από δυνατές μοτοσυκλέτες, τόσο χάρη στην παρουσία του στην Tech3 όσο και στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati πέρυσι.

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει πολύ περισσότερη δύναμη», εξηγεί ο Redding. «Μετά από έξι ή εφτά γύρους μαζί της, το καταλαβαίνεις. Εξακολουθώ να τη βρίσκω κάπως απρόβλεπτη: βγαίνω έξω από τις στροφές και σκέφτομαι τώρα τι έγινε; τι ήταν αυτό;»

 

«Με την Honda το μυστικό είναι να την κρατήσεις σταθερή και να παραμείνεις γρήγορος. Χρειάστηκε να αλλάξω πολλά, ωστόσο το όριο παραμένει πολύ ψηλά την ώρα που πριν ένιωθα ήδη ότι το είχα φτάσει. Προσπαθώ να μαθαίνω για να φτάσω σ’ αυτό το όριο και συγχρόνως να είμαι άνετα».

 

«Ο Marquez είναι ήδη εκεί, αλλά είχε χρόνο στη διάθεσή του διότι στην αρχή έπεφτε πολύ. Τώρα μπορεί να βρει το όριο και να κάνει έναν ταχύτατο γύρο στις κατατακτήριες όταν το θέλει. Πίεζε στο όριο συνέχεια και τώρα είναι πιο εύκολο γι’ αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Σήμερα και αύριο το τελευταίο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez: Ο Marc θέλει κι άλλη πρόσφυση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα