• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η Ducati θα είναι πιο κοντά φέτος!
Αλλά όχι για να διεκδικήσει Πρωτάθλημα
Νέα 13/02/2015 - 12:32

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι η Ducati θα αποτελέσει μεγαλύτερη απειλή το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ωστόσο δεν συμμερίζεται την άποψη ότι οι κόκκινοι θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα.

 

Οι αναβάτες της Ducati, Andrea Iannone και Andrea Dovizioso, είχαν εξαιρετική παρουσία στο πρώτο τεστ της σεζόν στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία, με τον πρώτο να ολοκληρώνει στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από το δίδυμο της Repsol Honda.

 

Οι δυο Ιταλοί οδηγούσαν στην Μαλαισία την GP14,3 μιας και η ολοκαίνουργια GP15 δεν ήταν ακόμα έτοιμη για το πρώτο τεστ στην Sepang. Η μοτοσυκλέτα που βγήκε από τη σχεδιαστική πένα του Gigi DallIgna, θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 16 Φεβρουαρίου και θα μπει στην πίστα στην Sepang2 στα τέλη του μήνα.

 

Η παρουσία των Dovi και Iannone στην Μαλαισία, έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών από τους φίλους της κόκκινης μοτοσυκλέτας σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τα πρώτα δείγματα γραφής της GP15 στις 26 Φλεβάρη.

 

Από την πλευρά του πάντως, ο Lorenzo δεν πιστεύει ότι η Ducati θα μπορέσει να απειλήσει την κυριαρχία των Honda και των Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τουλάχιστον όχι από φέτος!

 

«Ο Andrea (σ.σ. Dovizioso) έκανε πολύ καλή προσομοίωση αγώνα. Δεν ήταν ολοκληρωμένη, αλλά ήταν σταθερός στο 2:01 και αυτό σημαίνει κάτι. Βέβαια αυτή η πίστα είναι καλή για τον Andrea, είναι πολύ γρήγορος εδώ. Η Ducati θα είναι πιο κοντά, αλλά όχι για να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι θα πάρει περισσότερα βάθρα απ’ ότι πέρυσι», τόνισε ο Lorenzo.

 

Η Ducati πήρε τρία βάθρα το 2014, τα δυο με τον Andrea Dovizioso σε Austin και Assen κι ένα με τον Cal Crutchlow στην Aragon.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Valencia Test: Ημέρα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα