• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Silverstone στο Ημερολόγιο μέχρι το 2016
Μετά τη ρήξη ανάμεσα σε Donington Park και Circuit of Wales
Νέα 12/02/2015 - 10:30

Το Βρετανικό GP θα παραμείνει στην πίστα του Silverstone για τις επόμενες δυο σεζόν, μετά το ναυάγιο στη συμφωνία ανάμεσα σε Donington Park και Circuit of Wales (περισσότερα εδώ).

 

«Έχει γίνει πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια, για να εξασφαλίσουμε ότι οι θεατές θα απολαμβάνουν ό,τι έχει να προσφέρει το Silverstone και ήταν καταστροφικό για εμάς όταν χάσαμε το GP το περασμένο φθινόπωρο», σχολίασε ο Patrick Allen, Managing Director της πίστας του Silverstone.

 

«Συναντήθηκα πρόσφατα με την Dorna και την Circuit of Wales για να βρεθεί μια λύση και να συνεχιστεί το Βρετανικό GP στο Silverstone». 

 

«Οι αγώνες στους δυο τροχούς αποτελούν μέρος της κληρονομιάς του Silverstone, όσο και οι αγώνες στους τέσσερεις τροχούς και είμαι προφανώς πανευτυχής που είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι θα φιλοξενήσουμε τα GP της F1 και του MotoGP το 2015».

 

Εκ μέρους της Circuit of Wales μίλησε ο Michael Carrick, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις άμεσες ενέργειες από την πλευρά της πίστας του Silverstone, ώστε να αναλάβει τη θέση του Βρετανικού GP στο Ημερολόγιο Αγώνων.

 

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συμφωνήσαμε με το Silverstone να φιλοξενήσει το Βρετανικό GP του MotoGP για το 2015 και 2016. Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα διαχείριση του Silverstone, την Dorna και τους επενδυτές μας, για την άμεση απόκριση όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα προχωρούσε το συμβόλαιό μας με το Donington Park».         

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Valencia Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Suzuki Sepang1 Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα