• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang1 Ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 16:00
Ανέβηκε στην τρίτη θέση ο Marc Marquez
Νέα 05/02/2015 - 10:22

Ο Jorge Lorenzo παραμένει ο μόνος κάτω από το όριο των 2 λεπτών και κρατά την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, δυο ώρες πριν την ολοκλήρωση και της δεύτερης ημέρας δοκιμών στην Μαλαισία.

 

Στη Movistar Yamaha αξιολογούν μερικά νέα εξαρτήματα και κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις στα ελαστικά, για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την πτώση της απόδοσης της Μ1 όταν αρχίζει να γίνεται αισθητή η φθορά του πίσω ελαστικού.

 

Ο Valentino Rossi παραμένει στην έκτη θέση αυτή την ώρα, με διαφορά εφτά δεκάτων από τον ομόσταυλό του.

 

Νωρίς το πρωί, ήταν ο Andrea Dovizioso αυτός που έγραψε τον ταχύτερο χρόνο μέχρι που τον πέρασε ο Lorenzo. Ο Ιταλός της Ducati είναι δεύτερος και με διαφορά μόλις 52 χιλ. από την κορυφή. Θετική και η παρουσία του Andrea Iannone, ο οποίος κλείνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Στην Repsol Honda, ο Marc Marquez ήταν αυτός που βελτίωσε τη θέση του και το χρόνο του, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση και κατεβάζοντας τη διαφορά του από την κορυφή στο 0,183δ.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνεχίζει να κάνει δοκιμές με δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες, την ώρα που ο Dani Pedrosa - όπως και χτες - εξακολουθεί να δοκιμάζει και τις τρεις για να πάρει απόφαση με ποια θα συνεχίσει. Ο Pedrosa είναι στην τέταρτη θέση.

 

Συνεχίζει τη δυνατή του παρουσία στην Sepang ο Pol Espargaro, όντας στην έβδομη θέση και ο τελευταίος με διαφορά κάτω από το δευτερόλεπτο από τον Lorenzo. Ο μικρός Espargaro δουλεύει με δυο διαφορετικά πλαίσια, ενώ ο ομόσταυλός του είναι εκτός δεκάδας, ταλαιπωρούμενος από τον τραυματισμένο του αστράγαλο.

 

Ο Cal Crutchlow συνεχίζει να δίνει μάχες με την δύσκολη RC213V, δουλεύοντας κυρίως με την κατανομή βάρους και το φρένο του κινητήρα. Ο ομόσταυλός του, Jack Miller, παραμένει χαμηλά έχοντας πέσει ήδη δυο φορές σήμερα.

 

Για την Suzuki η αξιοπιστία παραμένει σε προτεραιότητα, με τον Aleix Espargaro να δουλεύει στο πλαίσιο - έχοντας κατεβάσει τη διαφορά του από τον πρώτο στο 1,3δ - και τον Maverick Vinales να γράφει αρκετούς γύρους,  συνεχίζοντας να είναι ο καλύτερος από τους rookie μέχρι στιγμής.

 

Η κορυφαία OPEN μοτοσυκλέτα είναι αυτή του Stefan Bradl (Forward Yamaha) με τον Γερμανό να συνεχίζει να εντυπωσιάζει αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραμένει με τον κινητήρα του 2013! Μέχρι την έναρξη της σεζόν πάντως, αναμένεται να του έχει δοθεί το μοτέρ του 2014. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang1 Ημέρα 2η: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang1 Ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα