• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική 1η ημέρα για Ducati
Dovi: Μ’ αρέσει η Sepang και είμαι ανέκαθεν γρήγορος εδώ!
Νέα 04/02/2015 - 23:52

Το εργοστάσιο από το Borgo Panigale - που από φέτος κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα με αμιγώς ιταλική σύνθεση - ξεκίνησε το πρώτο φετινό τεστ στην Sepang της Μαλαισίας, με τους Andrea Dovizioso και Andrea Iannone να έχουν στη διάθεσή τους την GP14,3 μια αναβαθμισμένη έκδοση της μοτοσυκλέτας (GP14,2) με την οποία ολοκλήρωσαν την περασμένη σεζόν.

 

Οι δυο Ιταλοί εργάστηκαν με μεθοδικότητα σήμερα, ρίχνοντας το βάρος τους πρωτίστως στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα είχαν επιφορτιστεί με το έργο της συλλογής πολύτιμης πληροφόρησης για τη νέα μοτοσυκλέτα, την GP15, που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Sepang2 από 23 ως 25 Φεβρουαρίου.

 

Ο Andrea Dovizioso σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση και μπορέσαμε να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο το τεστ. Δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά και από την αρχή η αίσθησή μου ήταν πολύ καλή. Μ’ αρέσει η Sepang και ανέκαθεν είμαι γρήγορος εδώ».

 

«Χρησιμοποιώ ακόμα την περσινή μοτοσυκλέτα, με σημαντικές όμως αναβαθμίσεις, αλλά ανυπομονώ να δοκιμάσω την καινούργια στα τέλη του μήνα. Η GP15 θα είναι διαφορετική απ’ αυτήν, αλλά όλη η δουλειά που κάνουμε εδώ είναι χρήσιμη για τη νέα μοτοσυκλέτα και γι’ αυτό οι τρεις αυτές ημέρες είναι πολύ σημαντικές».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Iannone τόνισε: «Αυτά τα τεστ είναι σίγουρα σημαντικά για το μέλλον κι εδώ έχουμε φέρει την GP14,3 που έχει αναβαθμιστεί με κάποια καινούργια πράγματα και μας επιτρέπει να κάνουμε περισσότερες ρυθμίσεις στο πλαίσιο. Είμαι χαρούμενος διότι επιτέλους βρίσκομαι και πάλι πάνω σε μοτοσυκλέτα, μετά το τελευταίο περσινό τεστ και πάντα είναι ωραίο το συναίσθημα του να επιστρέφω πάνω στην Ducati μου».

 

«Σήμερα ήταν θετική ημέρα επειδή δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που θα μας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Όλοι ήταν πολύ γρήγοροι από την πρώτη ημέρα. Εμείς βάλαμε μόνο το σκληρό ελαστικό και είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα, αλλά δεν ήταν άσχημα για πρώτη ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Δεν περιμένω θαύματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα