• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2015: Η ομάδα της Repsol Honda!
Marquez και Pedrosa αποκαλύπτουν τα νέα χρώματα
Νέα 01/02/2015 - 23:15

Στο Bali παρουσίασε τα νέα χρώματά της η ομάδα της Repsol Honda, παρουσία των οδηγών της, Marc Marquez και Dani Pedrosa. Η μόνη διαφορά σε σχέση με την περσινή μοτοσυκλέτα, είναι η προσθήκη του λογότυπου της Red Bull στο κάτω μέρος του φέρινγκ και το πίσω φτερό που είναι πορτοκαλί, αντί για μαύρο.

 

«Ήταν ένας μεγάλος και πολυάσχολος χειμώνας και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σεζόν», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος αν καταφέρει και φέτος να στεφθεί Πρωταθλητής, θα γίνει ο πρώτος Ισπανός, στην ιστορία του θεσμού, που θα έχει τρεις συνεχόμενους Τίτλους.

 

«Είναι τέλεια που παρουσιάσαμε τις νέες μας μοτοσυκλέτες στην Ινδονησία, μαζί με την Astra Honda! Είναι η πρώτη μου φορά στο Bali και είναι καταπληκτικό να βλέπω όλους τους οπαδούς εδώ συγκεντρωμένους και να νοιώθω τον ενθουσιασμό τους. Αύριο φεύγουμε για Sepang. Προπονήθηκα πολύ γι’ αυτά τα πρώτα δυο τεστ στην Μαλαισία και ανυπομονώ να δω πως δουλεύει η νέα μοτοσυκλέτα μετά το τεστ της Valencia».

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa, ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία χωρίς Τίτλο στο ενεργητικό του, σχολίασε: «Είναι ωραίο και διαφορετικό που κάναμε την παρουσίαση στο Bali, χάρη στην Astra Honda. Ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει πόσο φανατικοί είναι οι άνθρωποι για το άθλημά μας, σ’ αυτό το μέρος του κόσμου. Είχα καλό χειμώνα, με ξεκούραση και προπόνηση και τώρα είμαι έτοιμος και γεμάτος κίνητρο για να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου στη Sepang».

 

Μπορεί η επιλογή του Bali για την παρουσίαση της ομάδας της Repsol Honda να ξενίζει κάπως στο πρώτο άκουσμα, ωστόσο  πρέπει να σημειώσουμε ότι απέχει μόλις τρεις ώρες από την Μαλαισία, όπου ξεκινά το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν αυτή την Τετάρτη! Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τέτοιου είδους ενέργειες, ενισχύεται ακόμα περισσότερο το όνομα της Honda στην πολύ σημαντική αγορά της Ινδονησίας.

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Έτοιμοι για τη νίκη το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan/Schwantz: Ο Miller στην εργοστασιακή ομάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα