• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε η παραγωγή της Scrambler!
Domenicali: Ικανοποίηση και Υπερηφάνεια
Τεστ-Μοντέλα 03/12/2014 - 14:01

Η παραγωγή της νέας Ducati Scrambler ξεκίνησε στο Borgo Panigale από την 01/12/2014, σηματοδοτώντας την επιστροφή του θρυλικού μοντέλου στη γκάμα των κόκκινων.

Το κίτρινο κοντέινερ επέστρεψε στη Ducati, έξι μήνες μετά τα πρώτα αποκαλυπτήρια της καινούργια μοτοσυκλέτας στους υπαλλήλους της εταιρείας. Το εργοστάσιο του Borgo Panigale είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την Scrambler να μπαίνει στην παραγωγή μετά από 40 ολόκληρα χρόνια!

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που βγήκε από την παραγωγή - στη φωτό - έτυχε θερμής υποδοχής όχι μόνο από τους τεχνικούς και τους εργάτες, αλλά και από τον CEO της Ducati, Claudio Domenicali: «Αυτή η πρώτη μοτοσυκλέτα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς».

«Χάρη στο θέμα “Γη της Χαράς” η Ducati Scrambler φέρνει καινούργια πνοή στις αντιπροσωπείες μας, όντας ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει το μοντέρνο με την παράδοση, με τρόπο πρωτόγνωρο για τη βιομηχανία της μοτοσυκλέτας. Αυτό είναι που μας γεμίζει όλους με τεράστια ικανοποίηση και υπερηφάνεια», σχολίασε ο Domenicali.

Επόμενο άρθρο »

Ducati Hyperstrada

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο SYMCROX 50-125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα