• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Πανίσχυρος ο νέος V4!
Αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά...
Νέα 30/11/2014 - 14:57

Ικανοποιημένος έφυγε από τη Jerez ο Alvaro Bautista, με τον Ισπανό άσο της Aprilia Gresini να ανεβαίνει για πρώτη φορά πάνω στην ART με το νέο V4 κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες.

Η πρώτη εντύπωση του Ισπανού άσου ήταν θετική, αν και υπογράμμισε ότι σ’ αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Bautista έκανε χρόνο (1:40,6) ένα δευτερόλεπτο πάνω από τον καλύτερό του με την RC213V τον περασμένο Μάιο, μένοντας εννέα δέκατα μπροστά από τον καινούργιο του ομόσταυλο, Marco Melandri (1:41,5).

«Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, αν και ο καιρός την τελευταία ημέρα στάθηκε εμπόδιο στην πρόοδό μας», σχολίασε ο Bautista. «Συνέχισα να χρησιμοποιώ τη μοτοσυκλέτα με τις ρυθμίσεις που είχα στη Βαλένθια. Εστιάσαμε στο πλαίσιο, βρίσκοντας κάποιες λύσεις που μου άρεσαν και μας επέτρεψαν να μάθουμε περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα».

«Από τη δεύτερη ημέρα μπόρεσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα με τις πνευματικές βαλβίδες. Η δύναμή της είναι καταπληκτική, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Κάναμε και μερικούς γύρους στο βρεγμένο (σ.σ. την Πέμπτη) αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο για να μάθουμε τη συμπεριφορά του κινητήρα σ’ αυτές τις συνθήκες».

«Τώρα ξεκινάει η χειμερινή διακοπή και θα απέχουμε για λίγο της δουλειάς, ώστε να ανακάμψουμε από μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν. Μετά θα επιστρέψουμε στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι. Κάποια στιγμή θα περάσω σίγουρα κι από το εργοστάσιο της Aprilia για να δω από κοντά την καταπληκτική δουλειά που κάνουν οι μηχανικοί με τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Διαλύσαμε κάποιες αμφιβολίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Προσωπικό ρεκόρ ο Dovizioso στη Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα