• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το κίνητρό μου παραμένει υψηλό!
Δηλώνει έτοιμος και δυνατός για τον 3ο Τίτλο!
Νέα 17/11/2014 - 13:00

Ο νεαρότερος σε ηλικία (δις) Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τονίζει ότι τη νέα σεζόν το κίνητρό του θα παραμείνει πολύ υψηλό, καθώς οι αντίπαλοί του θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, με στόχο να τον κερδίσουν τη νέα σεζόν.

«Θα έχω το ίδιο κίνητρο και τη νέα σεζόν, διότι είμαι 21 χρονών. Το 2015 θα είμαι 22 και το κίνητρό μου θα παραμείνει υψηλό. Ξέρω ότι του χρόνου ο Valentino θα είναι εκεί. Όπως επίσης γνωρίζω ότι ο Jorge θα προπονηθεί πολύ για να είναι έτοιμος για το 2015, όπως και ο Dani».\

«Έχει αλλάξει κάποιους στην ομάδα του (σ.σ. μιλά για τον νέο του αρχιμηχανικό, τον Ramon Aurin) και θα είναι 100% έτοιμος για τη νέα χρονιά και αυτό μου δίνει παραπάνω κίνητρο. Όταν βλέπεις ότι οι αντίπαλοί σου αλλάζουν πράγματα και προσπαθούν να σε κερδίζουν, αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για σένα».

Στο πρόσφατο τεστ της Βαλένθια, ο Marquez πήρε την πρώτη θέση πετυχαίνοντας τον καλύτερό του χρόνο με τη μοτοσυκλέτα του 2014, ισχυριζόμενος ότι αυτή του 2015 έχει «...λάθος κατεύθυνση».

«Το πρώτο βήμα είναι να δούμε αν θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε με τη νέα μοτοσυκλέτα στους τομείς που θέλουμε. Στο Brno, όταν την είχα πρωτοδοκιμάσει, βελτιωθήκαμε κάπου και χάναμε στο δυνατότερο σημείο μας, στην είσοδο της στροφής».

«Με τον Santi (σ.σ. Hernandez, τον αρχιμηχανικό του) πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε. Σε πίστες όπως το Misano, ή και το Brno, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εκεί. Το Γενάρη και τον Φλεβάρη θα σκεφτούμε για τη νέα σεζόν».

Όταν ρωτήθηκε πως θα αξιολογούσε τη φετινή του - δεύτερη - σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Marquez απάντησε: «Είναι δύσκολο να πω πως τα πήγα. Θα έλεγα ένα 9, γιατί στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν κάναμε πολλά λάθη».

«Για τη νέα σεζόν θα ήθελα να βελτιωθούμε στις εκκινήσεις. Φέτος κάποιες φορές το κατάφερα, αλλά για την περίπτωση που σε κάποιες πίστες κάποιος είναι πιο γρήγορος και χάνουμε θέσεις από την εκκίνηση. Αυτό είναι το ένα, το άλλο είναι να κατανοήσουμε τα λάθη που κάναμε φέτος και να βελτιωθούμε για τη νέα σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τελευταία ευκαιρία για Vazquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα