• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Petrucci με την GP14
Θα οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του Crutchlow το 2015
Νέα 17/11/2014 - 10:22

Η Pramac Racing επιβεβαίωσε ότι το καινούργιο της απόκτημα, ο Danilo Petrucci, θα οδηγεί την GP14 του Cal Crutchlow τη νέα σεζόν, σε αντίθεση με τον Yonny Hernandez που θα έχει την GP14,2.

Μετά από τρεις σεζόν με την IodaRacing και σε CRT/OPEN μοτοσυκλέτα, ο Petrucci θα πάρει τη θέση του Andrea Iannone στο γκαράζ της Pramac, με τον τελευταίο να ντύνεται στα κόκκινα της εργοστασιακής Ducati.

Ο Danilo Petrucci έκανε το ντεμπούτο του με την καινούργια του μοτοσυκλέτα στο τεστ της Βαλένθια, όπου και πήρε την ένατη θέση στη λίστα με τους χρόνους και μάλιστα με διαφορά εφτά μόλις δεκάτων από την κορυφή και τον Marc Marquez!

«Ο Danilo Petrucci θα αγωνίζεται με τη Ducati Desmosedici GP14.1, την οποία είχε ο Cal Crutchlow το 2014», επιβεβαίωσε ο Team Manager της Pramac, Francesco Guidotti. «Στόχος της ομάδας μας είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να εξελιχθούν οι αναβάτες μας».

«Ελπίζουμε ότι ο Yonny και ο Danilo θα ακολουθήσουν τα χνάρια του Iannone, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής μιας τεράστιας προόδου - τα τελευταία δυο χρόνια - στην Pramac Racing».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2014: Κοντά στα 2,5 εκατ. οι θεατές!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα