• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 16:00
10 οδηγοί στην πίστα, 1ος ο Petrucci που είχε και μια πτώση!
Νέα 11/11/2014 - 17:17

Για το προηγούμενο δίωρο η βροχή είχε κοπάσει, ωστόσο λίγα λεπτά πριν η ώρα δείξει 16:00 (ώρα Ελλάδας) άρχισε να πέφτει και πάλι με μεγάλη ορμή, αναγκάζοντας τους οδηγούς να επιστρέψουν στα γκαράζ τους.

Στο μεσοδιάστημα, η κατάσταση της πίστας είχε βελτιωθεί ως ένα σημείο και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Danilo Petrucci για να πιέσει και να πάρει την πρώτη θέση στους χρόνους, ανάμεσα στους δέκα τολμηρούς που βρέθηκαν στην πίστα.

Το νέο απόκτημα της Pramac Racing έκανε χρόνο κάτω από το 1:43, καθώς τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι συναθλητές, χρησιμοποιούν το χρόνο στο βρεγμένο για να κατανοήσουν ακόμα περισσότερο τις μοτοσυκλέτες τους.

Ο Nicky Hayden σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση των δοκιμών, για την ώρα, με τον Αμερικανό όμως να κάνει το χρόνο αυτό πάνω στην RC1000V! Λίγο πριν τις 16:00 βγήκε στην πίστα με την RS, ωστόσο η δυνατή βροχή δεν τον άφησε να πάρει μια καλή πρώτη γεύση της νέας του μοτοσυκλέτας.

Ο Valentino Rossi - σε αντίθεση με τον Jorge Lorenzo - βγήκε στη βρεγμένη πίστα και είναι στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Yonny Hernandez. Ο Bautista βελτιώθηκε και σκαρφάλωσε μπροστά από τον Marco Melandri, με τη διαφορά των δυο στο βρεγμένο να είναι μόλις 49 χιλιοστά!

Ο Scott Redding δοκιμάζει τη νέα του μοτοσυκλέτα στις εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε σχέση με χτες και βρίσκεται στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Marc Marquez, ο οποίος δοκιμάζοντας κάποια πράγματα, έχει μείνει με τον ίδιο χρόνο που έκανε πριν δυο ώρες.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Eugene Laverty και Loris Baz, οι δυο από τους τρεις οδηγούς (μαζί με τον Melandri) που μας ήρθαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

Ο Cal Crutchlow δοκίμασε να βγει στη βρεγμένη πίστα, αλλά πριν ολοκληρώσει τον 1ο του γύρο είχε μια μικρή πτώση κι επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας του (CWM-LCR Honda).

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Ημέρα 2: Οι τελικοί χρόνοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα