• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Versys 650 του 2015
Αισθητικά και τεχνικά αναβαπτισμένο
Τεστ-Μοντέλα 29/10/2014 - 15:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

KAWASAKI VERSYS 650 2015: Αισθητικά και τεχνικά αναβαπτισμένο

 

Το Versys 650, ήδη δημοφιλές για την πολυχρηστικότητα και τον απολαυστικό οδηγικό του χαρακτήρα, επανασχεδιάστηκε για να εκφράζει καλύτερα το sport DNA της γκάμας της Kawasaki και έχει δεχτεί ένα πλήθος αναβαθμίσεων για το 2015.

Η all-around μοτοσυκλέτα της Kawasaki παίρνει νέα εμφάνιση, που συνδυάζει στυλ και σπορ χαρακτήρα, χαρίζοντάς μας χωρίς αμφιβολία το απόλυτο Versys 650. Το στυλ της οικογένειας Kawasaki είναι εμφανές στους διπλούς προβολείς και το νέο φέρινγκ, που δεν δείχνουν απλά εντυπωσιακά, αλλά συμβάλλουν και στην αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας και στην πιο αποτελεσματική προστασία από τον άνεμο.

Ο δοκιμασμένος κινητήρας των 649cc διατηρεί τη χαρακτηριστική ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, που είναι απαραίτητη για τις καθημερινές μετακινήσεις , αλλά πλέον έχει πιο δυναμικές επιδόσεις και στις υψηλές στροφές, για να ενισχύσει το σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Η αυτονομία καυσίμου έχει επίσης αυξηθεί, εξασφαλίζοντας περισσότερες ώρες ασταμάτητης οδήγησης.

Αναβαθμισμένες είναι και οι αναρτήσεις, με το εμπρόσθιο ανεστραμμένο πιρούνι των 41mm να εμφανίζει πλέον ξεχωριστές λειτουργίες σε κάθε καλάμι, με όλους τους ρυθμιστές στην κορυφή του πιρουνιού, επιτρέποντας την εύκολη ρύθμιση της ανάρτησης. Οι νέες ρυθμίσεις συμβάλλουν στον εύκολο χειρισμό της μοτοσυκλέτας και σε πιο άνετη οδήγηση. Στην πίσω ανάρτηση συναντάμε έναν εύκολο στη χρήση ρυθμιστή προφόρτισης, για γρήγορη προσαρμογή στο φορτίο που μεταφέρεται σε κάθε περίσταση.

Στις πολυπληθείς βελτιώσεις του νέου Versys 650 περιλαμβάνεται και το σύστημα πέδησης. Νέες δαγκάνες, αναθεωρημένες ρυθμίσεις εμβόλου, τακάκια από νέο υλικό και ένας μεγαλύτερος πίσω δίσκος στα 250mm, όλα συνεισφέρουν στον καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, στη δυνατότερη αρχική απόκριση και σε συνολικά μεγαλύτερη δύναμη πέδησης.

Το Versys 650 δεν καλύπτει μόνο τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά είναι μια μοτοσυκλέτα που προσφέρεται και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι ταξιδιωτικές δυνατότητες του Versys 650 έχουν ενισχυθεί με την αύξηση του μέγιστου φορτίου, που προβλέπει τη φόρτωση περισσότερων και βαρύτερων αντικειμένων, και με την προσθήκη πολλών χρήσιμων αξεσουάρ. Το δυνατότερο υποπλαίσιο επιτρέπει την ταυτόχρονη τοποθέτηση κεντρικής και πλαϊνών βαλιτσών. Η ολοκαίνουργια, μεγαλύτερη, εύκολα ρυθμιζόμενη (χωρίς εργαλεία) ζελατίνα προσφέρει αυξημένη άνεση και προστασία από τον άνεμο. Το ρεζερβουάρ έχει πλέον χωρητικότητα 21L (από 19L) επιτρέποντας μεγάλα ταξίδια με λιγότερες στάσεις για ανεφοδιασμό.

Ανακαλύψτε το εντυπωσιακά πολυχρηστικό νέο Versys 650, και απολαύστε τις καθημερινές μετακινήσεις σας, τις βόλτες και τα ταξίδια σας με περισσότερη άνεση και με το μοναδικά sporty χαρακτήρα της Kawasaki.

Επόμενο άρθρο »

Έξι topless μοντέλα:

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha MT-25

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα