• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπερδεμένος ο Pedrosa
Μετά τις δυο πτώσεις του σήμερα
Νέα 26/10/2014 - 18:31

Ο Dani Pedrosa δεν μπορούσε να εξηγήσει το λόγο που είχε δυο πτώσεις στο σημερινό αγώνα. Ο Ισπανός κρατούσε τη δεύτερη θέση όταν έπεσε την πρώτη φορά, αλλά ξαναμπήκε στον αγώνα και μάλιστα κατάφερε να ανέβει ως την 11η θέση, όταν και έπεσε εκ νέου.

«Βασικά στην πρώτη δεν κατάλαβα τι έκανα λάθος. Ήταν ο δεύτερος γύρος και δεν πίεζα ιδιαίτερα», σχολίασε. «Όταν με πέρασε ο Lorenzo, έκατσα πίσω του, πήρα τη στροφή και... έχασα το μπροστινό!»

«Δεν κατάλαβα τι έγινε, αλλά σήκωσα τη μοτοσυκλέτα και επανήρθα σιγά-σιγά διότι δεν ήξερα τι έκανα λάθος. Αν έφταιγε η γραμμή μου, η πίστα ή το ελαστικό. Μετά ανέβασα ρυθμό και τα πήγαινα καλά, αλλά και πάλι έπεσα με τον ίδιο τρόπο».

«Τσεκάραμε τη τηλεμετρία και δεν είδαμε κάποια διαφορά. Δεν πίεζα στο όριο κι έπεσε με τον ίδιο τρόπο. Μετά τη δεύτερη πτώση, ήμουν βέβαιος ότι δεν έκανα κάτι λάθος», πρόσθεσε ο Pedrosa.

«Είναι πολύ περίεργο και κάτι πρέπει να πήγε στραβά. Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα μου, διότι είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα σήμερα», σχολίασε ο νικητής στη Sepang το 2012 και το 2013.

Ο Pedrosa ισχυρίστηκε ότι η πίστα ήταν διαφορετική και ίσως σ’ αυτό να οφείλονται οι πτώσεις του, ωστόσο το μόνο σίγουρο ήταν ότι ο Ισπανός ήταν εντελώς μπερδεμένος με την κατάσταση αυτή!

«Ίσως η πίστα κάπου να διέφερε, αλλά συνήθως έχω καλή αίσθηση και μπορώ να καταλάβω πότε είμαι στο όριο και να μειώσω το ρυθμό μου. Αλλά τώρα ήταν όλα καλά. Σίγουρα η πίστα παίζει ρόλο, διότι οι χρόνοι ήταν πιο αργοί σε σχέση με τις δυο προηγούμενες ημέρες. Τότε δεν είχα και κάποιο θέμα, αλλά στον αγώνα έπεσα δυο φορές», εξήγησε.

Επόμενο άρθρο »

Σέρρες: οι νικητές του 5ου Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Είμαστε στην κορυφαία πεντάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα