• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν μπορούσα τίποτα παραπάνω!
Οι Marc και Valentino ήταν πολύ καλοί σήμερα
Νέα 26/10/2014 - 18:01

Ο Jorge Lorenzo ισχυρίστηκε στις επίσημες δηλώσεις του ότι η φυσική του κατάσταση ήταν αυτή που του κόστισε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση στο σημερινό αγώνα της Μαλαισίας!

Ωστόσο, όπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα, ο Ισπανός αντιμετώπισε και πρόβλημα μ’ ένα πλαστικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας του, το οποίο έλιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν του επέτρεπε να κρατά το σώμα του όπως ήθελε πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Στις δηλώσεις του πάντως αναφέρθηκε ελάχιστα σ’ αυτό: «Οι συνθήκες ήταν πολύ ζεστές όλο το Σ/Κ και ειδικά στον αγώνα. Νομίζω οι πιο ζεστές στην καριέρα μου! Σήμερα έπρεπε να είσαι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση για να τερματίσεις κι εγώ δεν ήμουν. Έφτασα στην πίστα πολύ κουρασμένος».

«Ήταν λάθος μου και η φυσική μου κατάσταση στα μισά του αγώνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έχανα λοιπόν εκεί, όπως και με το σκληρό ελαστικό μπροστά», πρόσθεσε ο Lorenzo, ο οποίος ήταν ο μόνος από τους τρεις του βάθρου που φόρεσε την πιο σκληρή επιλογή μπροστά.

«Έτσι, πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Marc και ειδικά ο Valentino - διότι είναι δύσκολο να μείνεις εδώ με τη μοτοσυκλέτα μας στη μάχη για τη νίκη - ήταν πολύ καλοί. Βελτίωσαν τις ρυθμίσεις τους και θα είχε ενδιαφέρον να κατανοήσω το πως το έκαναν. Δεν μπορούσα τίποτα παραπάνω».

«Παράλληλα είχαμε κάποια προβλήματα με το ντεπόζιτο και στα φρένα πήγαινε μπροστά το σώμα μου και δεν είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Lorenzo που πλέον είναι 12 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Rossi, έναν αγώνα πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Είμαστε στην κορυφαία πεντάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πίεσα για τη νίκη στη Μαλαισία…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα