• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: 8η pole για τον Miller!
Έπεσε ο Marquez, αλλά ξεκινάει από τη δεύτερη σειρά!
Νέα 25/10/2014 - 10:18

Ο Jack Miller κρατά ζωντανές τις ελπίδες του για τον Τίτλο της Moto3, κάνοντας εξαιρετικές κατατακτήριες σήμερα και σημειώνοντας νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα της Μαλαισίας, θα ξεκινήσει (για 8η φορά φέτος) από την pole position!

Ο εξαιρετικός McPhee έπεσε και πάλι κάτω από το όριο του 2:13, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την παρθενική του pole κι έμεινε στη δεύτερη θέση, ξεκινώντας για δεύτερη φορά φέτος από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης, μετά το Γύρο στο Motegi.

Για δεύτερη φορά θα βρεθεί στη πρώτη σειρά φέτος και ο Jakub Kornfeil, με τον Τσέχο να επιβεβαιώνει την καλή του παρουσία και σήμερα, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση!

Πιο πίσω ακολουθούν δυο Honda, με τον Efren Vazquez να βελτιώνει αρκετά το χρόνο του στον τελευταίο του γύρο και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Marquez.

Ο Ισπανός είχε μια πτώση αλλά κράτησε την 5η θέση και θα έχει την πρώτη του ευκαιρία αύριο να εξασφαλίσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο!

Ο Romano Fenati ακολούθησε τον Jack Miller στο γρήγορο γύρο του και σκαρφάλωσε ως την έκτη θέση, που την κράτησε ως το τέλος της διαδικασίας. Πτώση είχε και ο Danny Kent κι έμεινε στην έβδομη θέση, μπροστά από Vinales, Oliveira και τον Enea Bastianini.

Ο εντυπωσιακός χτες Niccolo Antonelli, αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του σήμερα και δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, με τον Ιταλό να μένει στην 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: 13η και... τυχερή για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

P.Espargaro: Ένα κομμάτι γυαλί οδήγησε στη διαρροή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα