• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Σταθερά 1ος στο στεγνό ο Pedrosa
Δυνατό ρυθμό ο Lorenzo, τραυματίστηκε ο P.Espargaro!
Νέα 25/10/2014 - 07:06

Ο Dani Pedrosa επιβεβαίωσε ότι - όπως και χτες το πρωί στο στεγνό - έχει το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και κοιτάζει με αισιοδοξία τις κατατακτήριες δοκιμές. Από την άλλη, ο Jorge Lorenzo μπορεί να έμεινε στη δεύτερη θέση, έχει όμως εντυπωσιακό γυρολόγιο με σταθερούς χρόνους στο 2:01 και δυο στο 2:00!

Στους δυο προαναφερθέντες έρχεται να προστεθεί και ο Marc Marquez, ωστόσο και οι δυο Honda φαίνεται να υστερούν απέναντι στην Μ1 του Lorenzo. Εν τω μεταξύ, ο Rossi κατάφερε να επιλύσει μέρος των θεμάτων που είχε από χτες και παρά την έβδομη θέση, έμεινε κάτω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή.

Πιο πάνω οι Andrea Dovizioso, Stefan Bradl και Cal Crutchlow. Ο Ιταλός κατάφερε να κάνει τον καλό του γύρο - με το πιο μαλακό πίσω ελαστικό - στα τελευταία λεπτά και μετά την επανεκκίνηση που χρειάστηκε να δοθεί στις ΕΔ3. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Scott Redding ειδοποιούσε τον Pol Espargaro για μια διαρροή (πιθανώς λαδιού) στη μοτοσυκλέτα του τελευταίου.

Ο Pol παρέμεινε στην πίστα και στην πρώτη της στροφή είχε ένα σφοδρό highside κι έπεσε άτσαλα στο έδαφος, χτυπώντας στο χέρι και το πόδι του. Μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Παρά την άτυχη στιγμή, ο Ισπανός της Tech3 κράτησε τη δέκατη θέση, καθώς κανείς από τους πίσω του δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Ένας σοβαρός υποψήφιος ήταν ο Yonny Hernandez, ο οποίος ήταν σε καλό γύρο (στην τελευταία του απόπειρα) αλλά άφησε μπροστά του τον Alvaro Bautista κι αυτό ήταν το λάθος του. Ο Ισπανός του Gresini ήταν εμφανώς πιο αργός από τον Κολομβιανό και σε κάθε ενδιάμεση χρονομέτρηση του έκοβε μερικά δέκατα.

Θέση στη δεκάδα, που σημαίνει απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, κατάφερε να πάρει και ο Bradley Smith που βελτιώθηκε σήμερα στο στεγνό, ενώ στο γκρουπ αυτό κατάφερε να μπει και ο Aleix Espargaro, ο οποίος - όπως ήταν λογικό - στο τέλος της διαδικασίας ήταν περισσότερο ανήσυχος για την κατάσταση του αδερφού του, παρά για τα αποτελέσματα στην πίστα.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος των ΕΔ3, έγινε γνωστό ότι ο Dani Pedrosa έκανε νέο ρεκόρ τελικής στην πίστα της Μαλαισίας με 328.7χλμ/ώρα, καταρρίπτοντας τα 327.5χλμ/ώρα που είχε πετύχει πέρυσι ο Marc Marquez. 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Η πτώση του P.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2 ΕΔ3: Rabat και στο στεγνό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα