• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ2: Προβάδισμα για Rabat!
Ακολούθησαν οι Vinales και Kallio!
Νέα 24/10/2014 - 06:50

Μια μικρή μπόρα έκανε την επανεμφάνισή της στην πίστα της Μαλαισίας, τη Sepang, μην επιτρέποντας στην άσφαλτο να στεγνώσει αρκετά για τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας. Οι αναβάτες παρέμεναν στα γκαράζ των ομάδων τους, περιμένοντας να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Tito Rabat που κατάφερε να πάρει τον πρώτο χρόνο, αλλά και να είναι πιο σταθερός από κάθε άλλον αντίπαλό του στο βρεγμένο! Ο Ισπανός έχει - για δεύτερη φορά μετά την Αυστραλία - την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον Τίτλο και φαίνεται αποφασισμένος να το κάνει!

Ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Mika Kallio, ανέβηκε σε σχέση με το πρωί κι έχοντας καλές ρυθμίσεις για τη βρεγμένη πίστα, ανέβηκε στην τρίτη θέση αλλά και εφτά δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Maverick Vinales, συμπληρώνοντας μια τριάδα που κυριαρχεί φέτος στο Πρωτάθλημα της Moto2, με τους δυο προαναφερθέντες πάντως να παραμένουν στην κατηγορία και τον Vinales να αποχωρεί και να κάνει το ντεμπούτο του στη MotoGP το 2015.

Πιο κάτω, ο Luis Salom επανέρχεται στις πρώτες θέσεις μετά τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε και θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στον αγώνα, ενώ και ο Takaaki Nakagami ήταν πολύ καλός και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ3: Rabat και στο στεγνό!

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα