• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Κυρίαρχος ο Lorenzo σε στεγνό/βρεγμένο!
Καθυστέρησε η έναρξη των ΕΔ2 εξαιτίας της δυνατής βροχής!
Νέα 24/10/2014 - 10:57

Δεν πέρασαν περισσότερο από πέντε λεπτά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Moto3 και μια πολύ δυνατή καταιγίδα έπληξε την περιοχή γύρω από την πίστα της Sepang, αναγκάζοντας τους οδηγούς να παραμείνουν στα box των ομάδων τους και τους διοργανωτές να καθυστερήσουν την έναρξη των ΕΔ2.

Τελικά στις 14:30 - τοπική ώρα - άνοιξε η πίστα και από την πρώτη στιγμή ο Jorge Lorenzo ήταν αυτός που εντυπωσίασε με την άνεσή του στη βρεγμένη πίστα! Ο Ισπανός, όσο στέγνωνε η άσφαλτος, κρατούσε τον ταχύτερο χρόνο αλλά και τις εντυπώσεις με το σταθερό του γυρολόγιο.

Από την άλλη, ο πλησιέστερος αντίπαλός του στο βρεγμένο ήταν ο Marc Marquez που κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του συμπατριώτη του και να μείνει 0.242δ πίσω του.

Οι υπόλοιποι ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή, με τους αναβάτες να εκμεταλλεύονται τα 45 λεπτά για να μαζέψουν πολύτιμα δεδομένα στο βρεγμένο, ενόψει της απρόοπτης - όσον αφορά στις διαθέσεις του καιρού - συνέχειας του Σ/Κ.

Πάντως, τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2 είναι αυτά που μετράνε, με τους πρώτους δέκα (που παίρνουν προς το παρόν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2) να έχουν αποφασιστεί από το πρωί. Ως εκ τούτου, οι ΕΔ3 αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς - στο στεγνό κατά πάσα πιθανότητα - οι οδηγοί θα παλέψουν για τις δέκα προνομιούχες θέσεις.

Κανείς από τους πιο πίσω δεν είχε το ρυθμό των δυο οδηγών που ξεχώρισαν σήμερα στο βρεγμένο, με τον Dani Pedrosa να είναι τρίτος, μπροστά από τον Andrea Dovizioso και τον Aleix Espargaro.

Η έκτη θέση του Barbera δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι την έκανε στο τελευταίο λεπτό, όταν η πίστα ήταν σε ακόμα καλύτερη κατάσταση. Στα χαμηλά έμεινε ο Valentino Rossi στο βρεγμένο, καθώς δεν βγήκε στο τέλος όταν το κράτημα ήταν καλύτερο, με τον Ιταλό να μένει στην 15η θέση και 3,5δ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Παπανδρέου

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3 ΕΔ2: Δυνατός ο Antonelli στο τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα