• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίγουρος για τον εαυτό του ο Crutchlow!
Dovizioso: Η Sepang ταιριάζει στη Desmosedici
Νέα 22/10/2014 - 12:26

Παρά την πτώση του στον τελευταίο γύρο του προηγούμενου αγώνα στην Αυστραλία - όταν μάλιστα ήταν στη δεύτερη θέση - ο Cal Crutchlow δηλώνει έτοιμος για το καλύτερο δυνατό στην πίστα της Μαλαισίας, εκεί όπου αποκλείεται την ημέρα του αγώνα να έχουμε τόσο ραγδαία πτώση στη θερμοκρασία!

«Η Sepang είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα από την προηγούμενη και προφανώς θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα υπερθέρμανσης του ελαστικού, παρά πρόβλημα από κρύα λάστιχα», σχολίασε ο Βρετανός. «Μετά την απογοήτευση του Phillip Island, θέλω ένα καλό αποτέλεσμα στη Μαλαισία».

«Πλέον νοιώθω σίγουρος πάνω στην GP14 και θα μπορέσουμε να πιέσουμε ακόμα πιο δυνατά στους δυο τελευταίους αγώνες», πρόσθεσε ο Crutchlow, η πτώση του οποίου ανέβασε τον Dovizioso στην τέταρτη θέση του αγώνα, με τον Ιταλό να χάνει μόνο από ένα θαύμα την 5η θέση στη βαθμολογία.

«Φτάσαμε στη Μαλαισία χαρούμενοι με την τέταρτη θέση και βέβαιοι ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Dovi ο οποίος ήταν πολύ καλός σε ρυθμό στα χειμερινά τεστ στη πίστα της Sepang.

«Προφανώς και είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα από το Phillip Island και παρά το ότι κάναμε αρκετούς γύρους στα τεστ του Φεβρουαρίου, οι χρόνοι εκείνοι δεν παίζουν ρόλο σ’ αυτό το χρονικό σημείο του Πρωταθλήματος».

«Μ’ αρέσει πολύ η Sepang και θεωρώ ότι θα ταιριάζει καλύτερα στη Desmosedici μου», πρόσθεσε ο Dovi, ο οποίος μαζί με τον Iannone θα έχουν την GP14,2 και στη Μαλαισία.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για «μεγάλη» μάχη ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασύνταξη στη Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα