• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
200 GP και 6η θέση για Bautista!
Ισοφάρισε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του ο Redding
Νέα 21/10/2014 - 11:47

Την έκτη και έβδομη θέση πήρε το δίδυμο του Gresini στο χτεσινό, 16ο, αγώνα της φετινής σεζόν που φιλοξενήθηκε στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία.

Ο Alvaro Bautista ήταν η καλύτερη Honda της ημέρας, τερματίζοντας στην έκτη θέση, ενώ ο Scott Redding κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του - στη μεγάλη κατηγορία - περνώντας τη γραμμή τερματισμού έβδομος.

«Πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα περιμέναμε! Στον αγώνα είχα την ίδια άσχημη αίσθηση (σ.σ. χαμηλή πρόσφυση στο πίσω τροχό) όπως και όλο το Σ/Κ. Επιπλέον, η φθορά ήταν μεγάλη στο τέλος και ο πίσω τροχός σπίναρε και στην ευθεία».

«Γι’ αυτό και στο τέλος δεν μπόρεσα να πιέσω και να κάνω διαφορά από τους αντιπάλους μου. Όπως και να ‘χει ο αγώνας ήταν δύσκολος, καταφέραμε να τερματίσουμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», σχολίασε ο Bautista.

Εν τω μεταξύ, ο Redding δήλωνε: «Ήμουν πέμπτος στην τελευταία στροφή, αλλά ο Barbera και ο Alvaro με πέρασαν χάρη στις πιο δυνατές μοτοσυκλέτες τους. Είμαι στενοχωρημένος, διότι θα ήταν ωραία μια 5η θέση ακόμα κι αν ερχόταν επειδή έπεσαν πολλοί μπροστά».

«Έκανα λάθος στην αρχή του αγώνα, παραλίγο να χτυπήσω τον Hernandez και πήγα ευθεία στην 4η στροφή, χάνοντας τέσσερα δευτερόλεπτα. Μετά όμως βρήκα ρυθμό και μάλιστα κατάφερα να κάνω και μια μικρή διαφορά στους Barbera και Alvaro. Στο τέλος όμως, οι πιο δυνατές Honda και Ducati με πρόλαβαν. Ήταν μια ωραία μάχη, μέχρι την τελευταία στροφή και το διασκέδασα πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Η 2η νίκη του Rossi σε φωτογραφίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα