• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτο: Αφήνει τον Pedrosa ο Leitner!
Ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής!
Νέα 17/10/2014 - 14:10

Με μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στον Dani Pedrosa, ο Mike Leitner ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Ισπανό τη νέα σεζόν! Ο τελευταίος ήταν στο πλευρό του Pedrosa από το 2004, όταν ο οδηγός έκανε το βήμα από τα 125cc στα 250cc.

Η απόφαση αυτή του Leitner άφησε άφωνους ακόμα και τους ανθρώπους του HRC που κυριολεκτικά δεν περίμεναν μια τέτοια αιφνιδιαστική κίνηση! «Ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής και τη σεβόμαστε. Ήταν θέμα αλλαγής lifestyle. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα τον αντικαταστήσουμε», σχολίασε ο Livio Suppo.

«Δεν υπάρχουν λόγοι για μελοδράματα. Είμαστε επαγγελματίες. Ο Dani γνωρίζει ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Θα συνεχίσουμε μαζί για τους επόμενους τρεις αγώνες και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν ανησυχούμε», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε ότι είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες φήμες που ήθελαν τον Dani Pedrosa να σκέφτεται να αντικαταστήσει τον αρχιμηχανικό του. Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αν και ο Dani έδειχνε ότι θα κρατούσε εν τέλει τον 52χρονο Αυστριακό, ήταν οι φήμες αυτές που οδήγησαν εκτός HRC τον Leitner!

Επόμενο άρθρο »

Επηρεάστηκε ο Bradl από τα ελαστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2 ΕΔ2: Με διαφορά 1ος ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα