• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ1: 1ο χρόνο ο A.Espargaro
Δυο Yamaha και μια Ducati στις τρεις πρώτες θέσεις!
Νέα 17/10/2014 - 04:32

Μερικά λεπτά πριν από το τέλος των ΕΔ1, ο Aleix Espargaro φόρεσε το πιο μαλακό ελαστικό της Bridgestone - που του δίνει το δικαίωμα ο κανονισμός ως OPEN συμμετοχή - και κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο του πρωινού με 1:29.749.

Ο Ισπανός ήταν μόνο ο ένας από τους δυο οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας που έπεσε κάτω από το όριο του 1:30 και μάλιστα στην τελευταία του έξοδο έκανε τρεις πολύ γρήγορους γύρους στο ψηλό 1:29! Ο δεύτερος αναβάτης που έπεσε κάτω από το 1:30 ήταν ο Jorge Lorenzo.

Ο Ισπανός είχε σταθερό γυρολόγιο στο 1:30 και μόλις ένα γύρο στο 1:29, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση με τη σταθερότητα και τους χρόνους του ήταν ο Valentino Rossi! Ο Ιταλός μπήκε αποφασισμένος στην πίστα της Αυστραλίας και είχε σταθερούς και πολλούς χρόνους στο 1:30!

Στην τρίτη θέση της λίστας με τους χρόνους, ανάμεσα στον Lorenzo και στον τέταρτο Rossi, βρέθηκε ο Andrea Iannone. Απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε πίεση, μετά και την κατάκτηση του Τίτλου στην Ιαπωνία, ο Marc Marquez δεν βελτιώθηκε τα τελευταία λεπτά και υποχώρησε στην πέμπτη θέση.

Σε μια πίστα που η Honda έχει τις περισσότερες νίκες - πέντε έναντι 4 της Ducati και 3 της Yamaha - η καλύτερη RC213V ήταν αυτή του 21χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με τον Dani Pedrosa να ολοκληρώνει στην ένατη θέση.

Στην Ducati, πολύ καλή παρουσία είχε ο Crutchlow, που κατάφερε να κάνει τον έβδομο χρόνο και να μείνει 70 χιλιοστά κάτω από τον Dovizioso που έφερε την GP14.2 στην έκτη θέση. Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Bradley Smith και Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2 ΕΔ1: Μπροστά ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3 ΕΔ1: Ο Kent 1η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα