• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi ΕΔ2: Ξεχώρισε ο Dovizioso!
Το έξτρα μαλακό έκανε τη διαφορά!
Νέα 10/10/2014 - 09:43

Σε ιδανικές συνθήκες πίστας και σε συνδυασμό με τα παραπάνω δέκατα που του δίνει το έξτρα μαλακό ελαστικό, ο Andrea Dovizioso ξεχώρισε την πρώτη ημέρα του 15ου Γύρου στην Ιαπωνία, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο (1:45.140) και αφήνοντας 0.440 πίσω του τον δεύτερο!

Αυτός ήταν ο Jorge Lorenzo που είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να βελτιωθεί αρκετά το απόγευμα (ώρα Ιαπωνίας) για να κρατήσει την πρώτη θέση. Τρίτος ο πολύ καλός Stefan Bradl με σχεδόν ίδιο χρόνο με τον αντίστοιχο του Lorenzo!

Ο Dani Pedrosa γλύτωσε μια δύσκολη στιγμή στις ΕΔ1 - όταν ο πίσω τροχός σηκώθηκε πολύ ψηλά στην 11η στροφή της πίστας - και ολοκλήρωσε τη σημερινή ημέρα στην τέταρτη θέση, λίγο πιο μπροστά από τον Valentino Rossi που - όπως και το πρωί - έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο.

Ο Marquez - ο μοναδικός που είχε πτώση το πρωί από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας - πίεσε στο τέλος για ένα καλύτερο πλασάρισμα, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από την έκτη θέση, στην οποία και ολοκλήρωσε. Τη δεκάδα έκλεισαν οι P.Espargaro, Smith, Iannone και Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 ΕΔ2: 1η θέση ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3 ΕΔ2: Kent και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα