• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3 ΕΔ1: Πολύ δυνατός ο Kent!
Οι εφτά πρώτοι κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας!
Νέα 10/10/2014 - 05:28

Οι ευνοϊκές συνθήκες στην πίστα του Motegi βοήθησαν τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας να γράψουν εκπληκτικούς χρόνους από τα πρώτα ελεύθερα, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι οι εφτά πρώτοι κατάφεραν να πέσουν κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας, το 1:58.371!

Αυτό το χρόνο είχε κάνει το 2012 ο Danny Kent, σε μια πίστα που του αρέσει και το απέδειξε και σήμερα, γράφοντας ένα καταπληκτικό 1:57.611 που άφησε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο! Να θυμίσουμε ότι ο Kent είχε κερδίσει τον αγώνα της μικρής κατηγορίας το 2012, στην Ιαπωνία.

Ο Isaac Vinales ήταν δεύτερος σήμερα, με τον Juanfran Guevara να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση τα τελευταία λεπτά! Πέρα από τη μεγάλη διαφορά του Kent από τους υπόλοιπους, στις πίσω θέσεις έγινε μεγάλη μάχη, με τον δεύτερο να έχει διαφορά κάτω από έξι δέκατα από τον δέκατο!

Ο Enea Bastianini ήταν η τέταρτη KTM στις πρώτες θέσεις, με τον κατασκευαστή να παίρνει το πάνω χέρι σε σχέση με τις Honda, της οποίας οι καλύτεροι εκπρόσωποι ήταν οι Alex Rins και Alex Marquez στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Ο Jack Miller - δεύτερος πια στη βαθμολογία - έμεινε στην έβδομη θέση και με διαφορά εφτά δεκάτων από την κορυφή, μπροστά από τον Miguel Oliveira που ήταν η καλύτερη Mahindra σήμερα το πρωί. Οι Efren Vazquez και Brad Binder έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Μέγαρα4 RACING

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα