• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Γίνεται ενδιαφέρουσα!
Η μάχη για τη δεύτερη θέση!
Νέα 08/10/2014 - 09:44

Μετά την πτώση του στον προηγούμενο Γύρο της Aragon, ο Valentino Rossi δηλώνει πανέτοιμος να συνεχίσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα, μια μάχη που τη χαρακτήρισε ιδιαίτερα «...ενδιαφέρουσα».

Ο Ιταλός θρύλος είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο στη βαθμολογία Dani Pedrosa, αλλά τους δυο αναβάτες έχει πλησιάσει και ο περσινός νικητής του Motegi, ο Jorge Lorenzo με διαφορά 12β από τον ομόσταυλό του!

«Ο αγώνας στην Aragon ήταν πολύ δύσκολος, αλλά υπήρχαν τόσα πολλά θετικά», σχολίασε ο Vale. «Πρώτα-πρώτα, η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή την Κυριακή. Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στο grid ένοιωθα πολύ καλά και στους πρώτους γύρους κατάφερα να είμαι κοντά στους τρεις πρώτους. Η ομάδα μου έκανε καταπληκτική δουλειά».

«Το άλλο θετικό είναι ότι μετά την πτώση μου δεν έχω κάποιο τραυματισμό, πέρα από τον έντονο πονοκέφαλο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Νοιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ για τους τρεις συνεχόμενους αγώνες, διότι είμαι καλύτερα και η ομάδα μου δουλεύει καλά».

«Η μάχη για τη δεύτερη θέση αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ιαπωνία δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά και η Aragon δεν ήταν αλλά τα πήγαμε καλά. Θα δούμε. Είναι ο εντός έδρας αγώνας της Yamaha και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Δηλώσεις Ελλήνων οδηγών για Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

2ος ο Πίππος στον 4ο Αγώνα στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα