• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NEO XCITING R 300i/500i από την Kymco
Ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο “Xciting”
Νέα Αγοράς 27/05/2009 - 16:10

Το κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία αποφάσισε να δώσει στο νέο Xciting R τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι αγοραστές των σπορ scooter της κατηγορίας GT. Οι νέοι σφηνοειδείς διπλοί προβολείς με ενσωματωμένα φώτα τεχνολογίας LED, προδιαθέτουν αναβάτη και περαστικούς για το όλο εγχείρημα και προσδίδουν στο σύνολο μια απόλυτα σπορτίβ χροιά.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο νέο μοντέλο δεν είναι απλά αλλαγές που επιβάλλει το μάρκετινγκ αλλά απόλυτα ουσιαστικές, συμβάλοντας στην βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή και προσφέροντας με τον τρόπο αυτό αυξημένες επιδόσεις, μεγαλύτερη σταθερότητα και σημαντικά μειωμένα επίπεδα θορύβου στις υψηλές ταχύτητες.

Παράλληλα, έχουν γίνει βελτιώσεις και στον χρηστικό τομέα, με την χαμηλότερα τοποθετημένη σέλα και το νέο -ψηλότερα- τοποθετημένο κεντρικό σταντ, που επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερες κλίσεις στις στροφές, δίνοντας το σύνθημα για πραγματική σπορ οδήγηση.

Φυμέ ζελατίνα, “black finish” στα πλαστικά, μεγαλύτεροι αεραγωγοί στο φέρινγκ, κόκκινες «αγωνιστικές» δαγκάνες, δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα» και πιρούνι διαμέτρου 40 χλστ. συνθέτουν ένα σύνολο έτοιμο να δεχθεί κάθε είδους πρόκληση.

Πάντα εντυπωσιακό το μοτοσυκλετιστικής φιλοσοφίας πάνελ οργάνων, διαθέτει αναλογικές ενδείξεις για στροφόμετρο, ταχύμετρο, βενζινόμετρο και θερμόμετρο. Μια οθόνη LCD (υγρών κρυστάλλων) φροντίζει να δίνει πληροφορίες για την ώρα, για τον ολικό και τους δύο μερικούς χιλιομετρητές, ενώ ενδεικτικές λυχνίες φροντίζουν για όλα τα υπόλοιπα.

Σε αστική χρήση, τα διάφορα ντουλαπάκια μικροαντικειμένων, η αεροπορικού τύπου τάπα του ρεζερβουάρ στο πάνω μέρος της ποδιάς, ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα και η smart lοck κλειδαριά ανεβάζουν στα ύψη τον δείκτη της χρηστικότητας.

Το νέο Xciting R 300i διατίθεται στην τιμή των 4.290 € και σε τρία χρώματα: - Λευκό, Ανθρακί και Χρυσαφί ενώ το Xciting R 500i στα 5.490 € και σε 2 χρώματα: - Λευκό και Ανθρακί.

H απόκτησή τους είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ XCITING ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ

- Νέα «επιθετική» εμφάνιση - Μελετημένη αεροδυναμική

- Υγρόψυκτος κινητήρας με ψεκασμό

- Σπορ ανάρτηση

- Συνδυασμένα φρένα με 3 δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα»

- Κόκκινες διπίστονες δαγκάνες

- Κλειδαριά “smart lock” πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτικό μηχανισμό.

- Φώτα τεχνολογίας LED

Επόμενο άρθρο »

Pro Grip 788 Triple Density

« Προηγούμενο άρθρο

Η φόρμα του Randy de Puniet - Revit TT

Χορηγοί