• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Στόχος ο Rossi!
Ένας μόλις βαθμός η διαφορά των δυο!
Νέα 24/09/2014 - 13:41

Με την ιστορική νίκη του Valentino Rossi στο Misano, ο Ιταλός σούπερ σταρ πλησίασε στον ένα βαθμό τον Dani Pedrosa, τον Ισπανό αναβάτη της Repsol Honda που είναι δεύτερος στη βαθμολογία.

Με την πρώτη θέση να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξει στα χέρια του Marc Marquez, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το ποιός θα τερματίσει πίσω από τον 21χρονο άσο, με τους δυο προαναφερθέντες αναβάτες να έχουν το πάνω χέρι, σε σχέση με τον Jorge Lorenzo.

Ο τελευταίος είναι 37 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi.

«Έχουμε μόλις ένα βαθμό διαφοράς με τον Valentino κι έτσι, προτεραιότητά μου είναι να κερδίζω αγώνες για να μεγαλώσω αυτή τη διαφορά και να πάρω τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα», τόνισε ο Dani Pedrosa.

«Η περσινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για εμένα, αλλά πέρα απ’ αυτό, πάντα τα πηγαίνω καλά στην Aragon και ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους συμπατριώτες μου», πρόσθεσε ο Ισπανός, ο οποίος πέρυσι είχε μια μικρή επαφή με τον Marquez, η οποία όμως κατέστρεψε έναν αισθητήρα για το traction control και οδήγησε στην πτώση τον Pedrosa.

Να σημειωθεί ότι ο βετεράνος άσος του HRC, έχει πολύ δυνατή παρουσία στην πίστα της Aragon από το 2010 όταν και μπήκε στο ημερολόγιο Αγώνων. Την πρώτη χρονιά, όπως και το 2011, ήταν δεύτερος, ενώ το 2012 κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Νίκη μετά από 18χρ. και 27ημ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Ντεμπούτο για την GP14.2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα