• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Εκπληκτική μάχη Rins-Marquez!
Στα 42 χιλιοστά η διαφορά των δυο, τρίτος ο Jack Miller
Νέα 14/09/2014 - 16:32

Ο αναβάτης με την καλύτερη στρατηγική στο τέλος επικράτησε και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Alex Rins που κράτησε τη ψυχραιμία του και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα!

Ο Rins κρατούσε το προβάδισμα για αρκετό διάστημα του αγώνα, ωστόσο ο Marquez δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τον ομόσταυλό του να πάρει την πρώτη θέση χωρίς μάχη! Κατέβαζε συνεχώς χρόνους και 5-6 γύρους πριν από το τέλος τον πρόλαβε!

Η μάχη των δυο κράτησε στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελευταία στροφή της πίστας, εκεί που ο Rins κράτησε το προβάδισμα και ο Marquez προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το slipstreaming του αντιπάλου του!

Τελικά η νίκη χαμογέλασε σ’ έναν πάρα πολύ χαρούμενο Rins, ο οποίος κέρδισε με 42 χιλιοστά τον αντίπαλό του για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα - στο Silverstone τον είχε κερδίσει με 11χιλ - και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή!

Εκεί, παραμένει ο Jack Miller ο οποίος έκανε εκπληκτική εκκίνηση αλλά κάποια λάθη δεν του επέτρεψαν να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Μετά τον 4-5 γύρο έπεσε ο ρυθμός του. ΄

Στη συνέχεια ανέβηκε και πήρε ένα ανέλπιστο βάθρο, καθώς ο Miguel Oliveira που ήταν τρίτος και με διαφορά από τον Αυστραλό, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε!

Με το βάθρο αυτό ο Miller κρατά την πρωτοπορία στη βαθμολογία, εννέα βαθμούς μπροστά από τον Alex Marquez που ήταν απογοητευμένος στο τέλος που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: 3η συνεχόμενη νίκη για Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Ζέσταμα: Ο Rossi έτοιμος για νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα