• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αγώνας δρόμου!
Πρέπει γρήγορα να βρούμε καλό set-up στο στεγνό!
Νέα 12/09/2014 - 23:58

Η σημερινή πρώτη ημέρα του 13ου Γύρου του MotoGP στο Misano χαρακτηρίστηκε από τη βροχή και την πολύ βρεγμένη πίστα, ωστόσο οι προβλέψεις για την αυριανή ημέρα - όσο και για την Κυριακή - θέλουν την κατάσταση να βελτιώνεται αισθητά.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Dani Pedrosa, ο οποίος υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρουν γρήγορα ένα καλό στήσιμο για τη μοτοσυκλέτα, ώστε να γράψουν καλό χρόνο στις ΕΔ3.

«Αύριο, αν είναι στεγνό, σίγουρα στην αρχή η πίστα θα θέλει περισσότερη γόμα. Όμως έχουμε μπροστά μας τις ΕΔ3 και τις κατατακτήριες κι έτσι πρέπει να βρούμε γρήγορα ένα καλό στήσιμο και να επιλέξουμε ελαστικά».

«Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα ήταν η πρόσφυση. Δεν υπήρχε πρόσφυση στην άσφαλτο και είχαμε πολλές πτώσεις για μια ημέρα και κυρίως στις ίδιες στροφές», πρόσθεσε. «Ξεκινήσαμε με τη μεσαία επιλογή ελαστικού και αμέσως είχαμε πτώσεις. Μετά είχαμε την επιλογή του πιο μαλακού, που ήταν πιο ασφαλές, αλλά είχαμε και πάλι περισσότερες πτώσεις, οπότε πιστεύω ότι έφταιγε βασικά η άσφαλτος».

«Ρώτησα την Bridgestone γιατί επέλεξαν το μεσαίο ελαστικό και μου είπαν ότι βάσει των δεδομένων που είχαν από το παρελθόν, έπρεπε να φέρουν το μεσαίο. Αλλά σε μια τόσο βρεγμένη πίστα δεν είχε καθόλου πρόσφυση και τώρα ξέρουν».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Ο βασιλιάς του βρεγμένου!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν ήταν ο φόβος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα