• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνετός ο Marquez
Δεν ήθελε να πάρει ρίσκα στο βρεγμένο
Νέα 12/09/2014 - 23:03

Παρά το ότι ο Marquez αποφάσισε να μην κάνει παραπάνω από εφτά γύρους το απόγευμα, εν τούτοις ο Ισπανός άσος κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στις ΕΔ2.

Ο Marquez δεν ήθελε να πάρει πολλά ρίσκα στην πολύ βρεγμένη πίστα του Misano, ειδικά από τη στιγμή που αύριο ο καιρός αναμένεται πάρα πολύ βελτιωμένος.

«Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα, ειδικά μιας και η πίστα γλίστραγε πάρα πολύ. Τα ελαστικά χρειάζονται αρκετή ώρα για να φτάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία. Το απόγευμα με τα πιο μαλακά βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά όχι αρκετά».

«Γι’ αυτό και δεν έκανα πολλούς γύρους. Αύριο τα πράγματα - όπως όλα δείχνουν - θα είναι καλύτερα και την Κυριακή θα είναι τελείως στεγνά, οπότε δεν ήθελα να πάρω ρίσκα».

«Το πρόβλημα ήταν ότι στο σημείο που φρενάρεις, δύσκολα έβρισκες το όριο. Είδαμε τόσες πολλές πτώσεις! Όταν τις βλέπεις, χάνεις λίγο από την αυτοπεποίθησή σου».

«Η πρόσφυση δεν ήταν καλή, αλλά μπόρεσα να οδηγήσω. Το πιο δύσκολο ήταν να βρεις το σημείο για να φρενάρεις και δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που θα σε βοηθήσει όταν χάσεις το μπροστινό».

Στη συνέχεια μίλησε και για το ρεκόρ του Mick Doohan - 12 νίκες σε μια σεζόν - το οποίο πολλοί περιμένουν ότι θα ισοφαρίσει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013.

«Έχω καλές αναμνήσεις από τον Mike και μιλάμε πολύ από τότε που ήρθα στο MotoGP . Έχω μπροστά μου έξι αγώνες για να φτάσω αυτό το ρεκόρ. Είναι ένας αναβάτης που μ’ αρέσει πολύ, πάντα πίεζε στο 100% - ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος - και μ’ άρεσε το στυλ του».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν ήταν ο φόβος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πισωγύρισμα στις ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα