• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ2: Πολύ μπροστά ο Dovizioso!
Πρώτος ο Ιταλός της Ducati, πίσω του το δίδυμο του HRC
Νέα 12/09/2014 - 16:38

Παρά την πτώση του στον πρώτο κιόλας γύρο των ΕΔ2, ο Andrea Dovizioso έδειξε καταπληκτική ευχέρεια στο βρεγμένο και κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, όντας ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:50!

Η βροχή μπορεί να σταμάτησε για αρκετά λεπτά προς το τέλος, ωστόσο η κατάσταση της πίστας ήταν πολύ άσχημη, πράγμα που μαρτυρούν και οι οχτώ συνολικά πτώσεις που είχαμε στα δεύτερα ελεύθερα, μια λιγότερη δηλαδή σε σχέση με το πρωί!

Στην, με διαφορά, πιο «ακριβή» ημέρα του φετινού Πρωταθλήματος - οι ιδιοκτήτες κυρίως των ιδιωτικών ομάδων θα αναγκαστούν να βγάλουν αρκετά λεφτά από την τσέπη τους για να επιδιορθώσουν τις μοτοσυκλέτες - ο Dovizioso ήταν με διαφορά ο καλύτερος.

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Dani Pedrosa ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ενώ πιο πίσω ακολούθησε ο Marc Marquez που χρειάστηκε μόλις μερικά λεπτά μέσα στην πίστα για να «διαβάσει» τις συνθήκες και με τον έκτο - από τους μόλις εφτά γύρους που έκανε - να γράψει τον τρίτο χρόνο.

Ο Danilo Petrucci συνεχίζει να δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στο βρεγμένο και βελτιώθηκε αρκετά το μεσημέρι, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Yonny Hernandez. Ο Κολομβιανός ήταν ο μοναδικός που δεν κατάφερε να πέσει κάτω από τον πρωινό του χρόνο, ο οποίος του χαρίζει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, πίσω από τον Dovizioso .

Ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi δεν είχαν ιδιαίτερο λόγο να πιέσουν και έμειναν στην όγδοη και δέκατη θέση αντίστοιχα. Άλλωστε, ο καιρός αναμένεται πολύ καλύτερος αύριο το πρωί - στις ΕΔ3 - όπου και θα αποφασιστεί ποιοί δέκα θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 ΕΔ2: Τέλος 1ης ημέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3 ΕΔ2: 1ος ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα