• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ1: Απόλυτο αφεντικό ο Hernandez!
Εντυπωσίασε στο βρεγμένο ο Κολομβιανός, πίσω του οι Marquez-Dovizioso
Νέα 12/09/2014 - 12:35

Τις χειρότερες φετινές συνθήκες συνάντησαν οι αναβάτες του MotoGP στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του 13ου Γύρου Πρωταθλήματος, σε μια πίστα η οποία ήταν κυριολεκτικά γεμάτη νερό!

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι στα πρώτα λεπτά είχαμε οχτώ πτώσεις, με τον Bradley Smith να ανοίγει το «χορό» πριν καν ολοκληρώσει τον πρώτο του γύρο και τους Abraham, Aoyama, τα αδέλφια Espargaro, Iannone, Rossi και Crutchlow να ακολουθούν!

Ο Danilo Petrucci έπεσε μερικά λεπτά πριν από το τέλος, σε μια διαδικασία που αναδείχθηκε σε «Πρωταθλήτρια» στις πτώσεις φέτος!

Στους χρόνους ο Yonny Hernandez έγραψε για πρώτη φορά φέτος το όνομά του στην πρώτη θέση, όντας εντυπωσιακός πάνω στη μοτοσυκλέτα του και αφήνοντας τον δεύτερο πάνω από 1,5δ πίσω του!

Ο Marc Marquez ήταν πίσω από τον Κολομβιανό, καθώς ο Ισπανός άσος έχει ως στόχο του να πάρει την 12η φετινή του νίκη και να ισοφαρίσει το ρεκόρ των περισσότερων νικών σε μια χρόνιά, που κρατά ο Doohan από το 1997!

Μια ακόμα Ducati, αυτή του Andrea Dovizioso, πήρε θέση μέσα στους πρώτους τρεις, με τον Ιταλό άσο - όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες της Ducati - να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, έχοντας κάνει δοκιμές στο Misano πριν δυο περίπου εβδομάδες, σε τελείως διαφορετικές συνθήκες βέβαια.

Τέταρτος ήταν ο Stefan Bradl, μπροστά από τον επίσης πολύ καλό Danilo Petrucci, ο οποίος μαζί με τον Scott Redding ήταν οι μόνοι που έκαναν διψήφιο αριθμό γύρων στην πίστα (12 έναντι 10).

Ο Valentino Rossi ήταν μόλις ένατος, μπροστά από τον Dani Pedrosa που έκλεισε τη δεκάδα και τον ομόσταυλό του τον Jorge Lorenzo που τερμάτισε στην 12η θέση. Ο καιρός αναμένεται περίπου ο ίδιος και το απόγευμα, οπότε μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον στις ΕΔ3 αύριο, όταν και περιμένουμε οι συνθήκες να έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2 ΕΔ1: Zarco προ του Simon!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3 ΕΔ1: Ο Rins 1ος στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα