• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Αγώνας 2: Διπλή νίκη για Melandri!
Στους 31 βαθμούς η διαφορά Sykes και Guintoli!
Νέα 07/09/2014 - 23:54

Ο Marco Melandri έκανε περίπου πανομοιότυπο δεύτερο αγώνα στην πίστα της Jerez, καταφέρνοντας να προσπεράσει τον ομόσταυλό του - Sylvain Guintoli - μόλις μερικούς γύρους πριν από το τέλος!

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν ξεκίνησε καλά ο Ιταλός και ήταν πέμπτος, πίσω από τον poleman Loris Baz και τους Guintoli, Giugliano και Sykes. Ο Baz προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την πτώση του στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επιθετικότητα του Guintoli.

Από εκείνο το σημείο ο Baz δεν έδειχνε ικανός να ακολουθήσει τους μπροστά. Γρήγορα έχασε τη θέση του και από τον Tom Sykes, ο οποίος ανέβηκε στην τέταρτη θέση και κυνηγούσε τον πρωτοπόρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ρίξει τη διαφορά του από αυτόν κάτω από το δευτερόλεπτο.

Από την πλευρά του, ο Marco Melandri είχε καταφέρει να ξεμπερδέψει από τους αντιπάλους του και με καθαρή πίστα μπροστά του άρχιζε σταδιακά να μειώνει τη διαφορά του από τον Sykes. Στον ενδέκατο γύρο είχε προλάβει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και δεν δυσκολεύτηκε να τον περάσει.

Και πάλι στην πρώτη στροφή της πίστας, με πέντε γύρους να απομένουν (στον πρώτο αγώνα απέμεναν τέσσερεις) ο Melandri έκανε την αποφασιστική κίνηση που έγειρε υπέρ του το αποτέλεσμα και του δεύτερου αγώνα. Ο Guintoli δεν είχε απάντηση και συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

Μαθηματικά ο Melandri παραμένει στο παιχνίδι του Τίτλου, έχοντας μειώσει τη διαφορά του από τον Sykes - χάρη στην 4η και 5η φετινή του νίκη - στους 85 βαθμούς, με 100 να απομένουν για το τέλος. Το καλύτερο δυνατό για τον Sykes ήταν η τρίτη θέση, με τη διαφορά του πλέον από τον Guintoli να είναι στους 31 βαθμούς.

Πίσω από τη μάχη για τις τρεις θέσεις του βάθρου, ο Chaz Davies πήρε την τέταρτη θέση και διασκέδασε τις εντυπώσεις για την καταστροφική ημέρα του ομόσταυλού του, Davide Giugliano, ο οποίος μετά την πτώση στο πρώτο σκέλος, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο δεύτερο εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Ενισχύοντας την τρίτη θέση του στη βαθμολογία, ο Jonathan Rea πήρε την πέμπτη θέση, μπροστά από τονEugene Laverty. Ο αρνητικός Baz τερμάτισε στην έβδομη θέση, με τουςHaslam και Alex Lowes να ακολουθούν. Τη δεκάδα των πρώτων ολοκλήρωσε ο Toni Elias.

Στις EVO, ο

Sylvain Barrier

πήρε μια πολύ εύκολη νίκη, μιας και ο πρωτοπόρος της άτυπης βαθμολογίας της υποκατηγορίας,

David Salom

, υποχρεώθηκε για πρώτη φορά να εγκαταλείψει αγώνα, μετά από μια πτώση που είχε στο δεύτερο γύρο του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Albesiano για την επιστροφή της Aprilia το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Αγώνας 1: Ο Melandri στερεί τη νίκη από τον Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA