• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Caterham και στην Moto3!
Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει από την Moto2!
Νέα 05/09/2014 - 10:17

Η Caterham θα βρίσκεται από του χρόνου στη σχάρα εκκίνησης της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά 24ωρα.

Στον πρόσφατο αγώνα του Silverstone, το αφεντικό της ομάδας - Johan Stigefelt - επιβεβαίωσε ότι συζητάνε μεν να φύγουν από την Moto2, αλλά θα είναι σίγουρα του χρόνου στην Moto3 με δυο αναβάτες.

Πάντως τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα στην Caterham, καθώς ο Tony Fernandes - ο ιδιοκτήτης της από την Μαλαισία - πούλησε τον Ιούλιο το μονοθέσιο της F1. Ο Stigefelt επιμένει πάντως ότι το μέλλον της ομάδας στους αγώνες είναι ασφαλές.

«Συζητάμε να είμαστε στην Moto3, αλλά δεν έχουμε εγκαταλείψει 100% τα πλάνα μας για την Moto2. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε στην Moto3 με δυο αναβάτες», σχολίασε.

«Κοιτάζουμε τις επιλογές μας, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε πολύ γρήγορα για το αν θα επιλέξουμε KTM ή Honda στην Moto3», πρόσθεσε.

Με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να είναι από την Μαλαισία, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο και οι δυο αναβάτες της ομάδας στην Moto3 να είναι από την ίδια χώρα, με τον Khairuddin να είναι ο πρώτος και πιθανότατα ο Hafiq Azmi ο δεύτερος.

Επόμενο άρθρο »

E.Laverty: Αξιολογώντας τις επιλογές του!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA