• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στις πίστες ο Edwards!
Ως δοκιμαστής της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha
Νέα 04/09/2014 - 15:09

Ο Colin Edwards δεν θα μείνει πολύ μακριά από τις πίστες, καθώς σε μερικές ημέρες θα αναλάβει τα καινούργια του καθήκοντα ως δοκιμαστής της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha!

Ο Αμερικανός είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την καριέρα του μετά τον αγώνα της Βαλένθια, στο τέλος της σεζόν, ωστόσο μετά τον πρόσφατο Γύρο της Indianapolis αποφασίστηκε - η αλήθεια είναι χωρίς ποτέ να δοθούν σαφείς εξηγήσεις - να δώσει τη θέση του στον Alex de Angelis.

Ο 40χρονος αναβάτης θα είναι κι επίσημα ένας από τους δοκιμαστές της Yamaha και θα είναι αυτός που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο στην εξέλιξη της M1 γύρω από τα νέα ελαστικά της Michelin.

Η τελευταία θα εκμεταλλευτεί και αυτή την εμπειρία του Colin Edwards, καθώς ο Αμερικανός θα βοηθήσει και στην εξέλιξη των νέων ελαστικών της Michelin, με τα οποία θα αγωνίζονται οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας το 2016 .

Ο Edwards επιβεβαίωσε ότι θα πάρει μια πρώτη γεύση των νέων ελαστικών της Michelin στο Motegi περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Θα εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα στα ελαστικά αυτά, ενώ παράλληλα θα βοηθήσω και στην εξέλιξη των ίδιων των ελαστικών. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε. Είμαι χαρούμενος και 100% ικανοποιημένος. Έχω δουλέψει πολύ με την Michelin στο παρελθόν. Τώρα με την Yamaha θα δοκιμάζουμε πράγματα σε αληθινές πίστες», σχολίασε ο Αμερικανός άσος!

Επόμενο άρθρο »

Ελαφρώς απογοητευμένος ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Varadero Club Hellas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA