• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το παλεύει η Marc VDS για Redding-RC213V!
Παράταση από το HRC για τελική παραγγελία μέχρι και το Misano!
Νέα 03/09/2014 - 13:49

Μάχη με το χρόνο δίνει η Marc VDS, ώστε να καταφέρει - κόντρα στις προβλέψεις - να βρει τα χρήματα για να μπει στη μεγάλη κατηγορία με μια εργοστασιακή RC213V και αναβάτη τον Scott Redding!

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το HRC έδωσε παράταση μέχρι το Misano, για όποιον θέλει να παραγγείλει την εργοστασιακή του μοτοσυκλέτα για το 2015. Θεωρητικά θα μπορούσε και ο Fausto Gresini να βρει τη λύση, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα του θα γίνει η εργοστασιακή Aprilia από τη νέα σεζόν.

Έτσι υπάρχουν κάποιες μικρές πιθανότητες για την Marc VDS να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη μοτοσυκλέτα και μαζί τον Redding, τον αναβάτη που ήταν στη συγκεκριμένη ομάδα και τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην Moto2, τερματίζοντας δεύτερος πέρυσι.

«Είμαι πάντα αισιόδοξος. Είναι στο χέρι μας», έλεγε ο Bartholemy, Team Manager της Marc VDS και προσωπικός μάνατζερ του Scott Redding . Το μεγάλο πρόβλημα είναι να βρεθούν χορηγίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα το πόσο κοστίζει η μοτοσυκλέτα, αλλά το πόσα χρήματα μας λείπουν. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα» , πρόσθεσε. Άλλωστε, πέρα από το κόστος της εργοστασιακής Honda, η Marc VDS πρέπει να λάβει υπόψη της και τα επιπρόσθετα κόστη που θα έχει κάθε καινούργια συμμετοχή στο grid.

Ο Redding από την πλευρά του, έχει τονίσει επανειλημμένως ότι τη νέα σεζόν θέλει οπωσδήποτε να είναι σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, με την οποία θα μπορεί να παλεύει για νίκες. Το ενδεχόμενο να μείνει στον Gresini και να αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα της Aprilia;

«Όχι, μάλλον όχι. Είναι εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά δεν είναι ανταγωνιστική. Αν δεν έχω άλλες επιλογές θα το σκεφτώ, αλλά τώρα προτεραιότητά μου είναι η εργοστασιακή Honda.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιστροφή στη δράση με το Γύρο της Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δεν βρέθηκε λύση για τους χαμένους γύρους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA