• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι χρόνοι έρχονταν «εύκολα» για τον Marquez!
Μου φαίνεται εύκολο να διατηρήσω καλό ρυθμό!
Νέα 30/08/2014 - 22:42

Ο Marc Marquez εξασφάλισε τη δέκατη pole position φέτος, με τον Ισπανό άσο να ξεπερνά γρήγορα μια μικρή πτώση που είχε στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και να γίνεται ο πρώτος αναβάτης που πέφτει κάτω από το 2:01 φέτος στο Silverstone.

«Οι κατατακτήριες ήταν δύσκολες, διότι δεν ήταν εύκολο να ζεστάνεις το μπροστινό ελαστικό. Βέβαια είμαι χαρούμενος με την pole position και ειδικά επειδή νοιώθω πολύ άνετα όλο το Σ/Κ», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος άφησε τρία δέκατα πίσω του τον δεύτερο Andrea Dovizioso.

«Μου φαίνεται εύκολο να διατηρήσω καλό ρυθμό και αυτό είναι σημαντικό γι’ αυτή τη μεγάλη και γεμάτη σαμαράκια πίστα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια ηλιόλουστη ημέρα αύριο ή τουλάχιστον να μην βρέξει και θα παλέψουμε για τη νίκη από τον πρώτο γύρο».

«Το πιο σημαντικό αύριο είναι να έχουμε καλό ρυθμό. Έχουμε βελτιωθεί στα σαμαράκια κι έτσι νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια». Στη συνέχεια εξήγησε το τι έγινε στην πτώση του στις ΕΔ3: «Πάντα εκεί, στο αργό σημείο της πίστας, προσπαθείς να πιέσεις ολοένα και περισσότερο».

«Είδα ότι πήγαινα πιο γρήγορα και προσπάθησα να κόψω με το μπροστινό φρένο κι έχασα το μπροστινό», εξήγησε. «Αυτή η πίστα είναι τέλεια για το MotoGP, επειδή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλη τη δύναμη των μοτοσυκλετών μας, αλλά είναι αλήθεια ότι έχει περισσότερα σαμαράκια απ’ ότι πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν περίμενα την 1η σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2: Γαλλικό άρωμα στις ΚΑΤ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα