• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK: 10η pole σε 12 γύρους ο Marquez!
Και πάλι στην 1η σειρά ο Dovi, μαζί τους ο Lorenzo!
Νέα 30/08/2014 - 17:58

O Marc Marquez έκανε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι και πήρε την 10η φετινή pole position! Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες αύριο, σε μια πίστα που όπως δήλωσε νοιώθει καλά από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του!

Οι οπαδοί της Ducati δικαίως θα πρέπει να αισθάνονται πολύ ικανοποιημένοι, βλέποντας τον Andrea Dovizioso να καταφέρνει για τρίτο συνεχόμενο αγώνα να παίρνει θέση στην πρώτη σειρά! Αυτό επιβεβαιώνει την πολύ σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί στο γκαράζ των κόκκινων.

Ο Jorge Lorenzo παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα ελαστικά της Bridgestone – στην Αγγλία διατίθεται το ελαστικό με τον πιο σκληρό σκελετό – κατάφερε να φέρει την Μ1 του στην πρώτη σειρά. Αν καταφέρει να λύσει όλα του τα προβλήματα (πράγμα δύσκολο) θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την τέταρτη νίη του στο Silverstone, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Aleix Espargaro έκανε καλή χρήση του μαλακού ελαστικού και θα ανοίξει αύριο τη δεύτερη σειρά της γραμμής εκκίνησης, μπροστά από τον Dani Pedrosa που είναι ο τέταρτος Ισπανός στις πέντε πρώτες θέσεις των κατατακτηρίων. Με τον τελευταίο του γύρο ο Valentino Rossi κατάφερε να πάρει την έκτη θέση, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος στο γκαράζ της ομάδας του.

Ο Bradley Smith επικράτησε του ομόσταυλού του στην έβδομη θέση, με τον Stefan Bradl να κλείνει την τρίτη σειρά πίσω από τον Pol Espargaro. Ο Andrea Iannone θα τάραζε τα νερά στις πρώτες θέσεις, αν κατάφερνε να ολοκληρώσει τον πολύ γρήγορο γύρο του, στον οποίο ήταν – μέχρι την τρίτη ενδιάμεση χρονομέτρηση – ταχύτερος από τον Marquez! Έπεσε όμως κι έμεινε στη δέκατη θέση.

Το δίδυμο του Gresini – Scott Redding και Alvaro Bautista – κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων. Ειδικά ο Redding εντυπωσίασε, κατεβάζοντας ακόμα μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του, φτάνοντας στο χαμηλό 2:02 στις ΚΑΤ2!

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2: Γαλλικό άρωμα στις ΚΑΤ!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3: O Rins την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα