• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ2: Αποφασισμένος ο Marquez!
Σκούρα τα πράγματα για Rossi-Lorenzo-Pedrosa!
Νέα 29/08/2014 - 17:56

O Marc Marquez είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την 4η θέση στο Brno, δείχνοντας απίστευτη δυναμική στην πίστα του Silverstone, γράφοντας κα πάλι τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2. Η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο και όλα αυτά σε μια πίστα που - θεωρητικά - ευνοεί τους αντιπάλους του.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε φανερό σήμερα, με τις δυο εργοστασιακές Yamaha των Lorenzo και Rossi να μένουν πάρα πολύ πίσω από τον 21χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο Vale επέμεινε με το σκληρό πίσω ελαστικό μέχρι τέλους και πήρε την 13η θέση, ενώ ο Lorenzo έμεινε 11ος. Είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δεν παίρνουν θέση μέσα στη δεκάδα, με το τέλος της πρώτης ημέρας ενός αγωνιστικού τριημέρου.

Πολλές ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις στις πρώτες θέσεις, με τον Stefan Bradl να γράφει το δεύτερο καλύτερο χρόνο και να πέφτει και αυτός κάτω από το όριο του 2:03. Κάτι τέτοιο δεν κατάφερε ο Andrea Dovizioso, αλλά ήταν πολύ χαρούμενος με την τρίτη του θέση.

Ο Bradley Smith είναι η πρώτη Yamaha - στην τέταρτη θέση - ενώ πιο πίσω βρίσκεται ένας εξαιρετικός Yonny Hernandez, ο οποίος στο τέλος με φρέσκο ελαστικό σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση! Αυτός όμως που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, ήταν ο Scott Redding!

Ο Βρετανός έκανε απίθανα πράγματα πάνω στην αδύναμη OPEN Honda του και κατεβάζοντας 2,2δ το χρόνο του από το πρωί, πήρε την ανεπανάληπτη έκτη θέση με χρόνο 2:03.333δ αφήνοντας πίσω του τόσο τον Andrea Iannone, όσο και τους Alvaro Bautista, Dani Pedrosa και Aleix Espargaro, όλοι τους με πιο ισχυρές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους.

Τα αυριανά τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2 ΕΔ2: Ο Rabat αποκατέστησε την τάξη!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ2: 4 με διαφορά κάτω από 1 δέκατο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα